Haberler

    Euroleague'de İlk Hafta Programı Belli Oldu!

    Fenerbahçe Doğuş, Anadolu Efes ve Darüşşafaka'nın yer alacağı Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli organizasyonunda, 2018-2019 sezonu ilk hafta programı belli oldu

    Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2018-2019 sezonunun ilk  hafta maçlarının programı belli oldu.
    Avrupa Ligi'nden yapılan açıklamaya göre kulüpler bazındaki en önemli  organizasyonda sezonun ilk hafta maçları 11-12 Ekim'de oynanacak.
    Son finalist Fenerbahçe Doğuş, sezonu 12 Ekim Cuma günü İstanbul'da  İspanya temsilcisi Herbalife Gran Canaria karşısında açacak. ULEB Avrupa  Kupası'nı kazanarak Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Darüşşafaka ise son  şampiyon İspanyol temsilcisi Real Madrid'le ilk hafta maçında 11 Ekim Perşembe  günü deplasmanda karşılaşacak.
    Bir diğer Türk temsilcisi Anadolu Efes ise Almanya şampiyonu Bayern  Münih'le ilk hafta maçında 12 Ekim'de deplasmanda mücadele edecek.
    THY Avrupa Ligi'nde 2018-2019 sezonunun fikstürü yarın açıklanacak.
    Ligde ilk haftanın maç programı şöyle:
    11 Ekim Perşembe:
    Real Madrid (İspanya) - Darüşşafaka
    Buducnost VOLI (Karadağ) - Ax Armani Exchange Olimpia Milan (İtalya)
    CSKA Moskova (Rusya) - Barcelona Lassa (İspanya)
    Panathinaikos (Yunanistan) - Maccabi FOX (İsrail)
    12 Ekim Cuma:
    Fenerbahçe Doğuş - Herbalife Gran Canaria (İspanya)
    Bayern Münih (Almanya)- Anadolu Efes
    Khimki (Rusya) - Olympiakos (Yunanistan)
    Zalgiris (Litvanya) - Baskonia (İspanya)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title