Haberler

    Psg'nin Yeni Kalecisi Buffon Basına Tanıtıldı

    Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG), kadroya dahil edilen İtalyan kaleci Gianluigi Buffon'u basına tanıttı.

    Parc des Princes Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına PSG Kulübü  Başkanı Nasır el-Halifi ve Buffon katıldı.
    El-Halifi basın toplantısında yaptığı açıklamada, Buffon'u tanıtmaktan  büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Buffon, sahanın içinde ve dışında  çok iyi bir kaleci, çok iyi bir lider. Yaşadığı birçok şampiyonluk ile çok  tecrübesi var. Paris'i seçti çünkü bizimle de birçok kupa kazanmak istiyor.  Buffon'un Paris'e geleceğini hayal etmiştim." diye konuştu.
    Buffon ise konuşmasında, Paris'te olmaktan mutluluk duyduğunu dile  getirdi.
    PSG'ye gelmeyi daha önceden planlamadığını ve kendisi için sürpriz  olduğunu belirten Buffon, UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırmayı her zaman  hedeflediğini ancak PSG'ye bunun için transfer olmadığını ifade etti.
    Buffon, PSG'de daha başarılı olabileceğini düşündüğü için transfer  teklifini kabul ettiğini belirterek, bu kulübün daha iyi oynamasına da katkıda  bulunabileceğini söyledi.
    Sezonun başında UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası'nı düşünmenin doğru  olmadığını aktaran Buffon, bir soru üzerine, sağlığı el verdiği sürece oynamaya  devam edeceğini belirtti.
    Buffon, Fransa'nın 2018 Dünya Kupası'nda finalin ciddi bir adayı  olduğunu ve Ligue 1'i de yakından izlediğini ifade etti.
    Başkent ekibinden cuma günü yapılan açıklamada, 17 yıl formasını  giydiği İtalyan temsilcisi Juventus'tan ayrılan 40 yaşındaki Buffon ile bir yılı  opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzalandığı kaydedilmişti.
    Buffon, kariyerinde ilk kez ülkesinin dışındaki bir takımda forma  giyecek.
    Juventus ile 656 maça çıkan Buffon, İtalya'da 9 kez lig şampiyonluğu  yaşamıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Buffon Fransa Paris Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title