Haberler

    Fatih Terim'den Henry Onyekuru Yorumu!

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İsviçre'deki kampta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Terim, sarı-kırmızılı kulübün görüşmelere başlandığını duyurduğu Henry Onyekuru'nun da yarın kampa katılmasını beklediklerini söyledi.

    Fatih Terim'in açıklamaları şöyle:

    Lige Ankaragücü ile başlıyoruz, benim de eski takımım. Hayırlısı olsun. Oynamanın asıl olduğunu düşünüyorum, fikstür hepimize hayırlı olsun. 17 takım ile zaten oynayacaktık, ne zaman, nerede oynadığımız önemli değil. Futbol öyle bir oyun ki, 'Kolay' dedikleriniz zor, 'Zor' dedikleriniz de kolay geçebilir. Şampiyonluğa oynuyorsanız, her takımı değerlendirebilirsiniz. Şampiyonlar Ligi arası, öncesi-sonrası olacaktır. Çarşamba, pazar maçlarına dikkat çekmemin asıl hedefi de budur.

    "Henry Onyekuru'nun yarın sabah ya da öğlen kampa katılmasını bekliyoruz"

    Henry Onyekuru, geçen ocaktan beri takip ettiğimiz oyunculardan bir tanesi. Geçen sene Everton kiralık verdi Anderlecht'e. Nijerya'da da oynamış genç bir yetenek. Kısa mesafede de çok yol kat etmiş. Santrfor ve santrfor arkasında da oynuyor. Sağlık kontrolleri yapıldı, inşallah da biter. Ekonomik olarak da makul olduğunu herkes görecektir. Bonservis ücreti vererek, satmadan oyuncu alamıyoruz. Sıfır ya da kiralık oyuncu alabiliriz. Yarın sabah ya da öğlen kampa katılmasını bekliyoruz. Şu ana kadar bütün prosedürler de tamamlandı.

    Avrupa ve Türkiye Ligi'ne iyi bir takım oluşturmak zorundayız. Elbette başarılı da olmak istiyoruz. Geliri, giderini doğru yönlendirecek bir spor aklı da oluşturmak istiyoruz. Başkanımız ve yönetimimizi zora sokacak bir durum olsun da istemeyiz. Finansal Fair-Play için geliri, gideri iyi yapmamız lazım. 31 Ağustos'a kadar zamanımız var. Dünya Kupası'nın oynanması ve bitmesi de önemli bir faktördür. Kulüpler sezon başı kampa birçok oyuncu ile gider ama daha sonra buradan azalanlar da olur. Taraftarımız merak etmesin, biz gerekli yerlere gerekli şeyleri düşünüyoruz.

    "UEFA'nın koyduğu 21 kişilik sınır ile elimizi daralttığı bir gerçek"

    Nasipse alacağız. Bize hakikaten yarayacak ya da mevcuttan daha iyi bulduğumuzu alacağız. Biz birini satıyor ya da alıyor ise muhakkak bir bildiğimiz var. Öncelik Galatasaray olduğuna göre ona göre davranacağız. Birleşmeler ne kadar doğalsa ayrılmalar da doğal olmalı. Bakıyorsunuz sürpriz yapıyoruz. Galatasaraylılar da sürprizleri seveler. Olmazsa da ona göre bir takım mühendisliği yapacağız. Muhakkak ki ben de yarın sabah herkes burada olsun, her şeyi bir seferde anlatayım ama öyle olmuyor maalesef. UEFA'nın koyduğu 21 kişilik sınır ile elimizi daralttığı bir gerçek. Bir daha böyle şey yaşamamak için inşallah.

    Transferimiz biraz sürpriz oldu. Benim bildiğim transfer gizli yapılır. Bundan sonra inşallah havaalanında karşılamayı da kaldırırız. Giderken oyuncuyu iyi bir şekilde yollamak bakidir. Galatasaray'a değer katan bir akademi kurmak istiyoruz. Bu sene onu Ozan'la kullanacağız. Burada yok, bizle olmasını çok önemsiyorduk. Burada geri bildirimi belki stoper ile ilgili başka karar almaya itebilirdi.

    Akademimiz ve genç oyunculardan vazgeçmeyeceğiz. Her sene minimum 1 oyuncu da olacaktır. Her geldiğimizde de çıkmıştır. Genç oyuncular için Ümit Davala ve Necati'yi bir yere gönderdik. Bu taraflarda bir yerdeler. Akademi varsa, buradan bir şeyler çıkmak için olmalı. Bazıları yıldız oldu, bazıları yıldız altı oldu ama Galatasaray'a hizmet verdiler. Bir tane minimum çıkmalı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title