Haberler

15 Temmuz Demokrasi Zaferi

Polis Başmüffetişi Ahmet Sula, "Bir sürü terör örgütü okudum, gördüm, duydum, hayatımda bu FETÖ kadar daha tehlikeli bir örgüt duymadım, görmedim, bilmedim." dedi.

Polis Başmüffetişi Ahmet Sula, "Bir sürü terör örgütü okudum, gördüm, duydum, hayatımda bu FETÖ kadar daha tehlikeli bir örgüt duymadım, görmedim, bilmedim." dedi.

Sula, Yüreğir Kültür Merkezi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi konferansında yaptığı konuşmada, vakti olduğu sürece Türkiye'nin çeşitli kentlerine giderek 15 Temmuz'u unutturmamaya o gece yaşananlarla ilgili şuuru canlı tutmaya çalıştığını söyledi.

15 Temmuz gecesinin insanlık aleminin tarihinin kırılma gecesi olduğunu ifade eden Sula, "O gece sadece Türkiye'nin değil, Türk dünyasının, Ortadoğu'nun, yakın coğrafyanın, İslam aleminin iddia ve tespitim o ki o gece insanlık aleminin, tarihinin kırılma gecesiydi. Bu sebeple biz mukaddes bir ülkenin çok değerli çocuklarıyız. İnşallah bu süreç çok iyi atlatılacaktır. Ömrümün neredeyse tamamı bu ülkeye güvenlik sektöründe hizmetle geçti. Daha çok istihbarat ve terörle mücadele birimlerinde çalıştım. Bir sürü terör örgütü okudum, gördüm, duydum. Hayatımda bu FETÖ kadar daha tehlikeli bir örgüt duymadım, görmedim, bilmedim." diye konuştu.

15 Temmuz gecesinin asla unutulmaması gerektiğinin altını çizen Sula, o gece bütün hainlere aziz milletin Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde darbe vurduğunu söyledi.

Sula, Adana'nın ardından Gaziantep, Mardin, Adıyaman ve Rize'de vatandaşlarla bir araya geleceklerini kaydetti.

15 Temmuz gecesi yaşananlarla ilgili video gösterimi yapıldığı etkinlikte Sula, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA / Güncel

15 Temmuz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title