Haberler

    Iniesta Modeli

    Volkan Demirel tıpkı Barcelona efsanesi gibi kariyerinin sonuna kadar geçerli sözleşme imzaladı.

    SENAD OK

    Fenerbahçe kalesini 40 yaşına kadar korumak isteyen başarılı file bekçisi ile Andres Iniesta gibi süresiz kontrat yapıldı. Tam 16 yıldır sarı-lacivertli formayı giyen 36 yaşındaki Volkan manevi açıdan çok anlamlı olan yeni sözleşmesiyle kulüp tarihine adını yazdırdı.

    Fenerbahçe, kaptan Volkan Demirel ile yeniden anlaştı. Anlaşmanın süresi ve verilecek ücretle ilgili resmi açıklama yapılmadı.

    Tecrübeli file bekçisinin anlaşmasıyla ilgili en çok merak edilen mukavelenin süresi oldu. 36 yaşındaki kaleci, 40 yaşına kadar oynamak ve futbol kariyerini sarı-lacivertli takımda sonlandırmak istediğini ifade ediyordu. Ancak geçen sezon bir yıllık anlaşma yapıldı. Volkan'ın bu isteği yeni yönetim tarafından kabul gördü.

    Tam 16 yıldır Fenerbahçe kalesini koruyan Volkan Demirel'in sarı-lacivertli kulübün sembol isimlerinden biri olmasının da etkisiyle anlamlı bir sözleşme yapıldı. Barcelona'nın, efsane isimlerinden Andres Iniesta'ya yaptığı gibi sarı-lacivertliler de Volkan'la benzer bir anlaşma sağladı. "Süresiz-sonsuz" yapılan anlaşma manevi açıdan oldukça önemli. Böylelikle futbolcu kulüp tarihine bir başka açıdan da geçmiş oldu. Bu anlaşmanın hukuki tarafından çok manevi anlamının daha önemli olduğu vurgulandı.

    Geçen sezon genelde yedek bekleyen kaleci Kameni'den daha az bir ücrete oynayan Volkan Demirel'in bu durumu da düzeltildi. Kameni'yi gönderip yabancı kontenjanında yer açmak ve maaş bütçesini düşürmek isteyen yönetim, Volkan'ı birinci kaleci olarak düşünüyor. Fenerbahçe'de kısıtlı olan transfer bütçesini daha kritik ve önemli noktalarda kullanılacak.

    'Fenerbahçe'de olmak her şeyden önemli'

    Kaptan Volkan Demirel attığı imza ile kariyerini Fenerbahçe'de noktalayacak olmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

    Sarı-lacivertli kaleci, "Son 1-2 haftadır çok görüştük, çok konuştuk. Comolli bana çok yardımcı oldu. Zaten Fenerbahçeliyim. Bu saatten sonra burada yolun sonuna kadar devam edeceğim. Benim için burada olmak her şeyden önemli, mutluluk verici, gurur verici, onur vericidir. Her zaman ifade ettiğim gibi elimden geldiği kadar da bu formayı giymek istiyorum. İnşallah bu imkanları her defasında sağlarım ve bu kulübün bir parçası olurum" dedi.

    'Başkanımız ve Cocu da istedi'

    Sportif Direktör Damien Comolli, Volkan Demirel'in takımda kalması gerektiğini düşündüklerini dile getirdi.

    Volkan'ın çok deneyimli bir kaleci olduğunu belirten Fransız idareci, "Bu bir transfer değil, devam etmektir. Phillip Cocu, Volkan'ın durumunu biliyordu fakat başkanımız, yönetim kurulumuz ve aynı zamanda hocamız Volkan'ın bu takımda kalması gerektiğini düşündük ve inandık. Öyle de olduğu için mutluyuz. Volkan ile yaptığımız toplantıda sadece onun durumunu ve sözleşmesini değil, genel olarak Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe'nin genç kalecilerini konuştuk. Volkan'ın bu tutumu da benim çok hoşuma gitti çünkü o kendisini değil Fenerbahçe'yi düşünen biri" diye konuştu.

    UEFA'dan paylaşım

    UEFA Şampiyonlar Ligi organizasyonu, Volkan Demirel'in Fenerbahçe'de kalmasını sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan bildirimde, Volkan'ın 16 yıldır formasını giydiği kulübüyle yeni bir sözleşme imzaladığı aktarıldı.

    Sahaya çıktı

    Volkan Demirel attığı imzanın ardından sahaya çıkarak ilk antrenmanını yaptı. Başarılı kaleci takımdan ayrı kondisyon çalışmaları gerçekleştirdi.

    509 resmi maça çıktı

    Fenerbahçe'ye 2002 yılında Kartalspor'dan transfer olan Volkan Demirel 16 sezonda 509 resmi maça çıktı. Müjdat Yetkiner'den (570 maç) sonra en fazla sarı-lacivertli formayı giyen isim olan Volkan geçen sezon 30 karşılaşmada kaleyi korudu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Volkan Demirel Fenerbahçe Barcelona Iniesta Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title