Haberler

    Abdurrahim Albayrak'tan Tarık Çamdal'a: Burada Kalırsan Futbol Hayatın Biter

    Güncelleme:

    Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, Tarık Çamdal'ı takımdan ayrılmaya "Burada kalırsan futbol hayatın biter" sözleriyle ikna etti.

    İsviçre kampına götürülmeyen Tarık Çamdal'la geçen hafta Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak özel görüşmeler yaptı.

    Geçen sezondan kalan 200 bin Euro alacağından vazgeçen 27 yaşındaki oyuncuya uyarılarda bulundu.

    Albayrak, şunları söyledi:

    "30 YAŞINA GELMEDEN FUTBOLU BIRAKIRSIN"

    "Paranı son kuruşuna kadar alıp takımda kalabilirsin ama o zaman 2 sene futbol oynamamış olacaksın ve sözleşmen bittiğinde takım bulamayacaksın. 30 yaşına gelmeden futbolu bırakacaksın!"

    Takım aramaya başlayan Tarık, tazminat konusunda Galatasaray'a fazla sorun çıkarmayacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Futbol Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (8)

    1907-TC:

    ADAMI TAKIMINDAN ÇALARKEN İYİ MİYDİ ? ÇAKALLAR ŞİMDİ ORADA OLSAYDI FORMUYLA AVRUPA DA OYNARDI YAZIK ETTİNİZ ( OLSUN SİZİNDE KEBABÇINIZ VAR)

    3
    7
    yanıtYanıtla
    MHTDNZ:

    LAN KUŞ BEYİNSİZ, ADAMI ÇALSAK 5 MİLYON EURO TRASFER ÜCRETİMİ ÖDERİZ. DÜŞÜNÜNDE KONUŞUN DİYECEMDE BOŞA GİDER.

    yanıt2
    yanıt2
    ANTİ-FENER:

    Alper Potuk ? Düşün kuş beyinli

    yanıt1
    yanıt0
    İDAM ŞART:

    MHTDNZ ULAN KEDİCİK ADAMIN . . . YEDİNİZ ADAMIN DAHA NE OLACAK

    yanıt1
    yanıt1
    can:

    mehmet topuzu unuttunuz mu ln? hangi gol attığında stad mikrofonundan ''mehmet'' diye anons edilince 50 bin kişi ''TOPUZ'' diye anırmıştınız :)

    yanıt5
    yanıt1
    TERBİYECİ:

    (CAN) BABANDA ORADAYDI AMA SEN AHIRDA KALMIŞTIN

    yanıt0
    yanıt0
    kayseili:

    adam zorlamı alıyor parasını almasalardı kim verdiyse bu kadar parayı o cebinden ödemeli her başkan alıyor sonra gidiyor borç külübün ünal aysal denen adamı kim tanırdı gs ye bşkan oldu türkiye tanıdı madem öyle külübün zaraını ödemeli tabi kendi zararını

    3
    2
    yanıtYanıtla
    DAĞILIN FENER COCUTTU ):

    Ne sinema, ne tiyatro, ne de alemde bir gece. . . En büyük eğlence. . . :D

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title