Haberler

    Tokat Attığı Başkanı Tehdit Eden Aziz Yıldırım Hakkında 6 Aya Kadar Hapis İstemi

    Güncelleme:

    Yakındoğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attığı için daha önce 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Aziz Yıldırım hakkında, bu kez de tehdit nedeniyle 6 aya kadar dava açıldı.

    İstanbul Kadıköy'de, Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe arasında 7 Mayıs 2017 tarihinde oynanan basketbol maçı öncesinde Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım, ev sahipliği yapan Yakındoğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı. Darp raporu alan Işık Eyigüngör, darp ve tehdit edildiği gerekçesiyle Aziz Yıldırım'dan şikayetçi oldu. Aziz Yıldırım hakkında "kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar dava açılırken, Işık Eyigüngör hakkında ise "kasten yaralamaya teşebbüs" suçundan 9 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

    PARMAĞINI SALLAYARAK TEHDİT ETTİ

    Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı aynı olaya ilişkin Aziz Yıldırım hakkında "basit tehdit" suçundan da başlatılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianameye göre, kavgada Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım, ev sahipliği yapan Yakındoğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı. Yıldırım, parmağını sallayarak, "Bitireceğim seni daha da beter yapacağım" dedi. Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticilerinden Ali Cenk Başak da Eyigüngör'e "Seni bitireceğim, daha beter yapacağım göreceksin" diyerek, tehdit etti.

    Maç bittikten sonra açıklama yapan Aziz Yıldırım, "Geldim, gereğini yaptım, bundan sonra daha fazlasını da yapacağım." ifadelerini kullandı.

    "FENERBAHÇE'NİN HAKLARINI KORUMAK ADINA SÖYLEDİM"

    Aziz Yıldırım savcılık ifadesinde maç öncesi tehdit olayının yaşanmadığını söyleyerek, Fenerbahçe'nin haklarını koruma adına söylenen bir söylem olduğunu kaydetti. Yıldırım, tehdit kastı olmadığını belirterek, suçlamaları reddetti.

    6 AYA KADAR HAPSİ İSTENDİ

    Savcılık şüpheliler Aziz Yıldırım ve Ali Cenk Başak hakkında "basit tehdit" suçundan ayrı ayrı 6 aya kadar hapis cezası istedi. İddianame, gönderildiği mahkeme tarafından kabul edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Işık Eyigüngör Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (8)

    MR:

    Aziz başkanım; adam gibi gitmeyi bilmezsen maskara olursun böyle.

    14
    1
    yanıtYanıtla
    BİRİSİ:

    ŞİKECİ, YASA TANIMAZ, HADDİNİ BİLMEZ BİRİSİ İŞTE. TÜRK FUTBOLUNUN KATİLİ. EMEK HIRSIZI.

    11
    2
    yanıtYanıtla
    GFB:

    HUYSUZ İHTİYAR

    8
    2
    yanıtYanıtla
    OTURTAN BOĞA:

    İDAM. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :)) İSTEYEN AYAĞA KALKSIN. . .

    6
    3
    yanıtYanıtla
    fb li:

    öyle hapishane önünde seni bekleyen fenerbahçelide bırakmadın herkesi soğuttun kendinden bakalım bundan sonra napacaksın yalnızsın başkan ve bunun sebebi sen oldun.

    7
    2
    yanıtYanıtla
    kantakuzen:

    vay be parası olan tokat atıyor küfür ediyor yakın bu ülkeyi

    7
    0
    yanıtYanıtla
    hırsıza , dolandırıcıya, gaspçıya ceza:

    Fenerbahçe ve Türk futbolunu bitiren şahıs. Allaha şükür Fener de Türk futbolu da bundan şimdilik kurtuldu. dilerim bir daha geri gelmez. . hakemlere tehdit, oyunculara tehdit, spor adamlarına tehdit, kulüplere tehdit velhasılı önüne gelene tehdit tehdit tehdit . . . ülke sporu spor camiası bıkmıştı şu şımarıktan yahu. . .

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Bursalı:

    yaslilik zor

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title