Haberler

Tayland'da 2 Çocuk Daha Mağaradan Kurtarıldı

Tayland’da Tham Luang Nang Non mağarasında mahsur kalan 13 kişilik gruptan 8’inin kurtarılmasının ardından bugün operasyonun 3. aşamasında 2 çocuk daha kurtarıldı.

Tayland'da Tham Luang Nang Non mağarasında mahsur kalan 13 kişilik gruptan 8'inin kurtarılmasının ardından bugün operasyonun 3. aşamasında 2 çocuk daha kurtarıldı. Şu anda mağarada kurtarılmayı bekleyen 3 kişi bulunuyor.

Tayland'ın kuzeyindeki Çiang Rai eyaletinde yaptıkları gezi sırasında antrenörleri ile birlikte bir mağarada mahsur kalan çocukları kurtarma operasyonu 3. aşamasında devam ediyor. Mağaranın girişinden bir ambulansın daha ayrıldığı 2 çocuğun daha kurtarıldığı belirtildi.

Operasyonun ilk 2 aşamasında kurtarılan 8 çocuğun hastanede tedavilerinin devam ettiği ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Çocuklar, enfeksiyon kapma riskleri olduğu gerekçesiyle aileleriyle görüştürülmüyor.

Yaşları 11-16 arasında değişen 12 futbolcu çocuk ile antrenörleri, 23 Haziran'da Tham Luang Nang Non mağarasına yaptıkları gezi sırasında şiddetli yağış nedeniyle mağaranın girişini su basması sonucu içeride mahsur kalmıştı. Grup, 9 gün süren arama çalışmalarının ardından dalgıçlar tarafından bulunmuştu. - BANGKOK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tayland 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title