Haberler

Yeni Türkiye'nin Şahlanışına Tanıklık Edececeğiz"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi ile yeni Türkiye'nin şahlanışına hep birlikte tanıklık edeceklerini belirtti.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi ile yeni Türkiye'nin şahlanışına hep birlikte tanıklık edeceklerini belirtti.

Altunbaş, yaptığı yazılı açıklamada, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabinenin vatana, millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türkiye'ye 5 yıl boyunca çağ atlatacak isimlerin, kabinede yer aldığını ifade eden Altunbaş, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Kurulan yeni kabine ile yeni Türkiye'nin şahlanışına hep birlikte tanıklık edeceğiz. Yatırımlar artarak devam edecek, Türkiye büyüyecek. Dışarıdan yapılmaya çalışılan her türlü engellemeye rağmen biz yolumuza kararlılıkla istikrarlı bir şekilde devam edeceğiz. Yeni sistemde bu adımları Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kabinesinde yer alan bakanlarımız ve güçlü meclisimizle daha hızlı atacağız."

Altunbaş, yeni kabinede dört Trabzonlu bakanın yer almasının, Trabzon için ayrıca büyük şans olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Kabinede Trabzonlu isimlerin olması ve sayısının artması bizleri son derece mutlu etmiş, gururlandırmıştır. Sevincimiz iki kat arttı. Bu duygu ve düşüncelerle yeni kabinede görev alan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turan'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank'a, Trabzon damadı olan Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül'e ve tüm bakanlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirecekleri icraatların şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şimdi önümüzde Mahalli ve İdari Yerel Seçimler var. İlk günkü aşkla Haydi Bismillah."

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title