Haberler

Bakanlıklarda Devir Teslim Törenleri Sona Erdi, Bir Devir Kapandı! İşte O Görüntüler

Güncelleme:

Yeni sistemin ilk kabine üyeleri yemin ederek görevlerine başladı. Sonrasında da bakanlıklarda devir teslim törenlerine geçildi. Halef-selef isimler yeni döneme ilişkin mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabine üyeleri yemin ederek görevlerine başladı. Sonrasında da bakanlıklarda devir teslim törenlerine geçildi. Halef-selef isimler yeni döneme ilişkin mesajlar verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hazine Müsteşarlığında düzenlenen törenle Mehmet Şimşek'ten görevi devraldı.

Bakanlıklarda devir teslim

Milli Savunma Bakanlığına Atanan Orgeneral Hulusi Akar, görevini bakanlıkta düzenlenen törenle Nurettin Canikli'den aldı.

Bakanlıklarda devir teslim

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bakanlığın Bilkent yerleşkesinde düzenlenen törenle görevi Ahmet Demircan'dan devraldı.

Bakanlıklarda devir teslim

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, eski Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan'dan görevi devraldı.

Bakanlıklarda devir teslim

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bakanlıkta düzenlenen törenle görevi Veysel Eroğlu'ndan devraldı.

Bakanlıklarda devir teslim

Hazine ve Maliye Bakanlığına getirilen Berat Albayrak, eski Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan görevi devraldı. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Bakanlıklarda devir teslim

Kültür ve Turizm Bakanı Mustafa Ersoy (solda), bakanlıkta düzenlenen törenle görevi Numan Kurtulmuş'tan devraldı.

Bakanlıklarda devir teslim

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk , bakanlıkta düzenlenen törenle görevi İsmet Yılmaz'dan devraldı.

Bakanlıklarda devir teslim

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, görevi eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'den devraldı.

Bakanlıklarda devir teslim

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bakanlıkta düzenlenen törenle görevi Fatma Betül Sayan Kaya'dan devraldı. Devir teslim törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katılda.

Bakanlıklarda devir teslim

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bakanlık görevini Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye devretti.

Bakanlıklarda devir teslim

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ekonomi Bakanlığı'nda düzenlenen törenle görevi Nihat Zeybekci'den devraldı.

Bakanlıklarda devir teslim

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan Fatih Dönmez, görevi Berat Albayrak'dan devraldı.

Bakanlıklarda devir teslim

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Berat Albayrak Maliye Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title