Haberler

Kylian Mbappe, Dünya Kupası Tarihine Geçti

Güncelleme:

Fransa'nın 19 yaşındaki genç yıldızı Kylian Mbappe, 1982 yılından sonra Dünya Kupası yarı finalinde forma giyen en genç futbolcu olarak tarihe geçti.

Dünya Kupası yarı finalinde Fransa ile Belçika karşı karşıya geldi.

Fransa Milli Takımında forma giyen 19 yaşındaki yıldız futbolcu Kylian Mbappe, takımının yaptığı son antrenmanına katılmasa da sahaya ilk 11'de çıktı.

DÜNYA KUPASI TARİHİNE GEÇTİ

Fransa'nın en önemli isimlerinden olan Mbappe, 1982 Dünya Kupasından sonra yarı finalde forma giyen en genç futbolcu oldu.

DÜNYA KUPASINDA 3 GOL ATTI

Mbappe, Dünya Kupasında forma giydiği 6 maçta 3 gol attı. Yıldız futbolcu Arjantin maçında attığı 2 golle yıldızlaşmış ve takımının bir üst tura çıkmasında büyük katkı sağlamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (31)

Zeynep:

Dun Belçika''ya cok üzüldüm onların hakkıydı

12
2
yanıtYanıtla
BELGİN:

Kardeş kardeş kibarca oynadılar. Fransa''yı yenmesi söz konusu olamazdı zaten ama Belçika da güzel oynadı ve takdir topladı.

yanıt1
yanıt0
kral alex:

AYNI NEYMAR GIBI OLDU CAMURCUU CIRKEF BI COCUK TIYATROCU

8
4
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

DÜNGECE Kİ MAÇIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNÜ ÜSTÜN TAMAMLAYAN TAKIM BELÇİKAYDI AMMA HATİCEYE DEĞİL NETİCEYE ÖNEM VERİLDİĞİ BİR KEZ DAHA İSBATLANMIŞ OLDU . MAÇ ÖNCESİ YAPDIĞIM YAZILARIM DA FRANSA GÜZEL KAPANDI . HAZARD TEK BAŞINA YETMEDİ , YETEMEDİ

9
2
yanıtYanıtla
GENÇ FBLİ:

TARİHE GEÇEN BİRİ VARSA O DA SEMİH ŞENTÜRK 121. DAKİKADA ATTIĞI GÖLÜ DAHA KİMSE ATAMAZ. . . . . . .

7
3
yanıtYanıtla
GENÇ GS:

fenerli oldugunu belli etme semih şentürk dünya kupasında degil avrupa kupasında attı o golü cahil

yanıt5
yanıt2
GENÇ GS:

fenerli oldugunu belli etme semih şentürk dünya kupasında degil avrupa kupasında attı o golü cahil

yanıt2
yanıt2
GENÇ FBLİ:

GENÇ GS NERENDEN ANLIYORSUN SEN DÜNYA KUPASINI DİYEN KİM BİRİNCİSİ FBLİ OLDUĞUM İÇİN DEĞİL MİLLİ TAKIM OLDUĞU İÇİNİKİNCİSİ Mbappe SADECE FORMA GİYMİŞTİR. SEMİHİN ATTIĞI GOL MİLLİ TAKIMI TUR ATLAMAYA IŞIK OLMUŞTUR. ÜZERİNE OTURDUĞUN ÇALIŞTIRACAĞINA BEYNİNİ ÇALIŞTIR BİRAZ MAL KAFA

yanıt1
yanıt1
GENÇ GS:

LAN NE SALAK ADAMLAR VAR YA HABERDE DÜNYA KUPASI TARİHİNDEN BAHSEDİYOR HALA KONUSUYOR BİDE AVEL HERİF SEMİH ŞENTÜRKÜN ATTIGI GOL TUR ATLATTIDA BUNUN ATTIKLARINI SAYMADILAR MI SALAK HERİF BU HERİF O MAÇ 2 GOL ATIP BİRDE PENALTI KAZANDIRDI YOKSA ARJANTİN ELİYORDU AMA HATA BENDE SENİN GİBİ SALAGA LAF ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM

yanıt4
yanıt3
çArşı:

hakkını yediler belçikam

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title