Haberler

Fenerbahçe, Altınordu'dan Barış Alıcı ve Berke Özer'i Kadrosuna Kattı

Güncelleme:

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Altınordu'nun 2000 doğumlu kalecisi Berke Özer'i ve 1997 doğumlu Barış Alıcı'yı kadrosuna kattı.

Fenerbahçe, ilk iki transferini yaptı, Berke Özer ve Barış Alıcı'yı transfer etti! Altınordu Kulübü, Berke Özer ve Barış Alıcı'nın Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıkladı ve iki futbolcuya veda etti.

Altınordu Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin fotoğrafı bulunurken, "Evlatlarımız Berke Özer ve Barış Alıcı'nın Fenerbahçe'ye transferleri hayırlı olsun" notu düşüldü.

İŞTE FENERBAHÇE RESMİ SİTESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA:

Kulübümüz, Altınordu'da forma giyen Berke Özer ve Barış Alıcı'yı renklerine bağladı.

A milli takıma kadar yükselmiş 2000 doğumlu kaleci Berke Özer ve 1997 doğumlu genç milli takım oyuncusu Barış Alıcı yeni sezondan itibaren "Çubuklu" formamızın başarısı için ter dökecekler.

Berke ve Barış'a Fenerbahçe Ailesi'ne hoş geldiniz diyor, nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklarla dolu yıllar diliyoruz.

Teknik Direktörümüz Phillip Cocu 2 yeni transferimiz hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Kulübümüze 2 yetenekli genç oyuncu katıyor olmak çok güzel. Üzerinde çalıştığımız en önemli konulardan birisi, önümüzdeki yıllarda kulübümüze hizmet edecek potansiyeli yüksek genç oyuncuları buraya getirmek."

ALTINORDU SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Spor Toto 1. Lig ekibi Altınordu transferi sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan paylaşımda, "Evlatlarımız Berke Özer ve Barış Alıcı'nın Fenerbahçe'ye transferleri hayırlı olsun." denildi.

Altınordu, Berke Özer ve Barış Alıcı'nın Fenerbahçe'ye Transferini Duyurdu

YENİ CENGİZ ÜNDER

Barış Alıcı ise 21 yaşında ve 1.80 boyunda. Yeni Cengiz Ünder olarak gösterilen Barış Alıcı ile Başakşehir yakından ilgileniyordu. Genç oyuncu geçen sezon Altınordu forması ile 32 maçta 10 gol attı.

BERKE ÖZER KİMDİR?

25 Mayıs 2000 İzmir Konak doğumlu. 16 yaşındaki kaleci bu sezon Altınordu A takımı ile TFF 1. Lig'de 2 maça çıktı. 1.90 boyundaki kaleci ile bir ara Manchester City'nin ilgilendiği yazılmıştı. Hırvatistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'ndaki 3 maçta forma giydi ve kalesinde 4 gol gördü. 17 kez çeşitli kategorilerde milli oldu.

Altınordu, Berke Özer ve Barış Alıcı'nın Fenerbahçe'ye Transferini Duyurdu

BARIŞ ALICI KİMDİR?

1997 doğumlu genç futbolcu Barış Alıcı günümüzde Altınordu takımında forma giymektedir. Bugüne kadar toplam 2 kez Türkiye U21 Milli Takım formasını giymiştir. İlk profesyonel sözleşmesini 2016 yılında imzalayan Barış Alıcı İzmir Balçova'da dünyaya gelmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Berke Özer Altınordu Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Gen yetenekler:

Ulan fener yine aldı gençleri futbol hayatlarını bitirdi yazık ettiler kariyerlerine ibb veya anadolu takımına gitseler daha başarılı olurlardı

5
13
yanıtYanıtla
yildız yağmuru:

Bunlar mı yıldız

7
8
yanıtYanıtla
Kastamonu spor:

isterse bu gencler elimizde patlasin sorun değil özellikle genc yerlilere yatirim yapilmali 10 tane gencten mutlaka bir tane çikar yetenekli genclere değer verelim tebrikler fenerbahçe

14
0
yanıtYanıtla
Galatasaray ulan:

Gene 2 tane gencecik çocuk kaçırıldı görenler olursa ödüller verilecektir insalah gene Fenerbahçe kacirmamistir çocukları :)

3
10
yanıtYanıtla
comolli sokella:

gencler alinsin soylenecek soz yokda bu comolli ne ayak sanki bilmiyordukda comolli aldi getirdi bunlari birde poz veriyor. fb taraftari aptal degildir. bir gun gelir patlarsa ne comolli kalir nede o cok sevdigimiz ali baskan. ayipya ay gecti bir tane o kadar soylenen topculardan birini alamadik tamam kulup sikintida ama kardesm bu taraftar kombine dediniz aldi urun dediniz aldi ne varsa kulup icin herseyi yapti sonuc sifir taraftar sevmesinide bilir onuda bilir.

3
2
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BOMBA YA BAK BOMBAYA SESİ TAAAA BURALARA GELDİ. MİLLET TERÖR SALDIRISIDIR DİYE PANİK YAŞADI. . . FENER REP. OF BANANAS. . . DERKEN BANA KIZANLAR HAK VERECEKTİR.

1
2
yanıtYanıtla
GS:

keşke biz alsaydık yerli yetenekli oyuncu lazım

1
1
yanıtYanıtla
52/1Afyonlu:

işte koç koç deyip oy verenler?ne oldu sıfır eldevar sıfır???fb nin durumunu sanki hiç bilmezliğe vuruyor kaç sene fb yön. değilmimişgibi konuşup yaralı fb taraftarlardan oy çalmasını zaten demirelden?=eçevitden?=makezenleri giyeriz deyip boş boş kandıranlardanda iyiders almış a. koç ki millet hüraa oy verdi işte folyok yumurta yok daha işte iki genç altı transfer bu milletide amma altatıyor bu zenginler???vah fb çem vah ne ellere düşdün yine vah?lara kaldısah birdaha vahaziz baş. arataçağa benziy

0
1
yanıtYanıtla
Ejderha:

Kişi kendi seviyesine, kültürüne, ahlakına yakışır bir söylem ve eleştiriler yapar.Bilgi Sahibi olmadan fikir sahibi olmak.........!!!! REPUBLIC OF FENERBAHÇE

1
0
yanıtYanıtla
siyonali:

aman ne bomba yahudi balonu

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title