Haberler

Dünya Kupasında Finale Çıkan İlk Takım Belçika'yı 1-0 Yenen Fransa Oldu

Güncelleme:

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupasında finale çıkan ilk takım Fransa oldu. Horozlar zorlu mücadelede Belçika'yı Umtiti'nin attığı golle 1-0 yendi ve kupanın bir ucundan tuttu.

2018 Dünya Kupası Yarı Final turunda Belçika ile karşılaşan Fransa sahadan 1-0 galip ayrıldı ve Dünya Kupası tarihinde 12 yıl sonra finale yükselmeyi başardı.

Karşılaşma iki takımın da temkinli oyunu ile başladı. Dünya Kupası'nın genelinde görünen savunma ağırlıklı futbol, bu maçta yerini tempolu futbola bıraktı. Larşılaşmanın ilk 45 dakikası Belçika'nın üstün futbolu ile geçerken Fransa ikinci yarıya çok hızlı başladı. İkinci yarının başlamasının üzerinden henüz 5 dakika geçtiğinde Horozlar Griezmann'la sağ köşe gönderinden kullandığı köşe vuruşunda Umtiti ile skoru 1-0'a getirmeti başladı.

Fransa'nın bulduğu golün ardından Belçika skoru eşitlemek için çok caba sarf etsede Fransızlar skoru korumayı başardı ve mücadele Fransa'nın 1-0 üstünlüğe ile sonuçlandı. Alının bu sonuç ile Horozlar 12 yıl sonra bir kez daha isimlerini finale yazdırmayı başardı.

BELÇİKA MAÇA HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmanın başında iki takımda birbirlerini tartarken, dakikalar 15'i gösterdiğinde Belçika'nın önde yaptığı baskı sonuç verdi. De Bruyne'nin pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Hazard şutunu çekti. Hazard'ın yerden sert şutu direğin hemen dibinden dışarı çıktı.

Son Dakika! Dünya Kupasında Finale Çıkan İlk Takım Belçika'yı 1-0 Yenen Fransa Oldu

LLORIS ALDERWEIRELD'IN HAYALLERİNİ ÇALDI

Karşılaşmada Belçika'nın baskısı gittikçe artarken dakikalar 21'i gösterdiğinde Belçika'nın kullandığı köşe vuruşunda meşin yuvarlak, Alderweireld'in önüne düştü. Belçikalı'nın sert şutunu Hugo Lloris son anda parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

Son Dakika! Dünya Kupasında Finale Çıkan İlk Takım Belçika'yı 1-0 Yenen Fransa Oldu

FRANSA PAVARD İLE GOLE ÇOK YAKLAŞTI

Fransa Belçika'nın baskısını yavaş yavaş kırdığı dakikalarda orta saha müzadelesinde biraz daha fazla top yapmaya başladı. Dakikalar 39'u gösterirken Mbappe'nin mükemmel ara pasında Pavard, Courtois ile karşı karşıya kaldı. Pavard'ın yerden vuruşu Courtois ayaklarıyla kornere çeldi.

Son Dakika! Dünya Kupasında Finale Çıkan İlk Takım Belçika'yı 1-0 Yenen Fransa Oldu

UMTITI BEKLENEN GOLÜ ATTI

Karşılaşmanın ikinci yarından Fransa ilk yarıya oranla daha baskılı ve topa daha hakim başladı. Dakikalar 50'yi gösterirken Fransa'nın Griezmann'la sağ köşe gönderinden kullandığı köşe vuruşunda Umtiti, ön direkte Fellaini'nin yanından çok iyi yükseldi ve topu ağlarla buluşturdu.

Son Dakika! Dünya Kupasında Finale Çıkan İlk Takım Belçika'yı 1-0 Yenen Fransa Oldu

BELÇİKA FELLAINI İLE BERABERLİĞE ÇOK YAKLAŞTI

Golün şokunu çabuk atladan Belçika oyunun kontrolünü bir kez daha aldı, Dakikalar 65'i gösterirken Belçika'da Mertens'in sağ kanattan açtığı ortaya Fellaini çok iyi vurdu. Fellaini'nin kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.

Son Dakika! Dünya Kupasında Finale Çıkan İlk Takım Belçika'yı 1-0 Yenen Fransa Oldu

WITSEL MÜTHİŞ VURDU LLORİS GEÇİT VERMEDİ

Karşılaşmada dakikalar 80'i gösterirken ve Fransa'nın 1-0 üstünlüğü devam ederken Belçika'da Hazard'ın taşıdığı topta Witsel kaleye çok sert vurdu. Witsel'in şutunu Lloris parmaklarının ucuyla çeldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

2018 Dünya Kupası Belçika Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

Ali kılıç:

Fransa futbolcularının hemen hepsi afrika kökenli yani aslında Fransız bile değil afrikayı iliklerine kadar sömürmüş şimdilerde bu şekilde kullanıyor

19
5
yanıtYanıtla
bilinmeyen:

ne alaka mesut özil ilkay bunlar hep almanya tarafınbda sömürülmüş mü

yanıt0
yanıt1
Bir vatandaş:

Tamam da size noluyor. Biri Belçika diğeri Fransa. Biri diğerinden daha gavur. Hepsinin canı cehenneme azılı Müslüman düşmanları.

7
5
yanıtYanıtla
birbuçukvatandaş:

vatandaş, ben müslümanlar kadar müslüman düşmanı görmedim.

yanıt0
yanıt0
Vay:

Vive la France vive la république

2
7
yanıtYanıtla
AYSE:

Vive la ''VAY'' :))

yanıt1
yanıt1
HIRBO:

BELÇİKA ŞİŞİRİLMİŞ Bİ BALONDU PATLADI

5
4
yanıtYanıtla
AYŞE:

Tebrikler Fransa. Baskıya rağmen skoru koruduk çok şükür Lloris efsaneydi

5
3
yanıtYanıtla
çArşı:

hakkını yediler belçikam

3
2
yanıtYanıtla
adsız:

ulan göte bala maç kazandılar. Hazardı biçtiler la. faull maul hikaye fransızlardan biriolsaydı hemen serbest vuruş verirdiler.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title