Haberler

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Shakira Gelir Gelmez Baklavanın Tadına Baktı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, dünya turnesi kapsamında konser vermek üzere İstanbul'a geldi. Havalimanına gelen gazeteciler, Shakira'ya baklava ikramında bulundu.

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, dünya turnesi kapsamında konser vermek üzere İstanbul'a geldi. Ünlü şarkıcıyı görüntülemek için havalimanına gelen gazeteciler, Shakira'ya baklava ikramında bulundu.

DÜNYA TÜRNESİ KAPSAMINDA TÜRKİYE'YE GELDİ

Latin müziğinin önemli isimlerinden biri olan dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'El Dorado' isimli dünya turnesi kapsamında konser vermek için İstanbul'a geldi. Turne kapsamında son olarak geçtiğimiz 6 Temmuz'da Barcelona görkemli bir konser veren şarkıcı, saat 22.00 sıralarında İspanya'dan havalanan özel uçakla Atatürk Havalimanı'na indi.

TÜRKÇE KONUŞTU

Ünlü şarkıcı Genel Havacılık Terminalinden çıkış yaptığı sırada kendisini bekleyen basın mensupları tarafından görüntülendi. Ailesiyle bitlikte İstanbul'a gelen Shakira'ya, çıkış yaptıktan sonra aracına ilerlediği sırada kendisini karşılayan gazeteciler baklava ikramında bulundu. Gazetecilerin jesti karşısında Shakira, Türkçe, "Teşekkür ederim, konuşuruz" şeklinde karşılık verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İstanbul Shakira Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (18)

Battalgazi:

Kardeşim bırakın bu ecnebi yalakalığını ne kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz adamların anne babası gelse böyle karşılamazlar cahil yobazlar ne diyelim

8
6
yanıtYanıtla
kenzo:

gelmese daha iyi

0
12
yanıtYanıtla
resul polat:

dünyadaki sayılı güzellerden diğerleri biribirinin aynısı hah

7
0
yanıtYanıtla
MİNA:

TEŞEKKÜRLER SHAKİRA ÜLKEMİZİ TERCİH ETTİĞİN İÇİN. . GÜZEL İNSAN OLDUKTAN SONRA DİN , IRK AYIRT EDİLMEZ. . MİSAFİRLERİMİZİN HER ZAMAN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR.

5
2
yanıtYanıtla
Büşra:

ben ondan daha dindarım.

3
3
yanıtYanıtla
Huri:

sana güvenim tamdır büşra.

yanıt3
yanıt2
kalpsiz:

buşra beni sev

yanıt1
yanıt2
Baklavacı:

Zaten bizim değil orta doğu tatlısıdır, şakira bizden iyi bilir.

0
5
yanıtYanıtla
sırça köşk:

kaptın gene fıstıklıyı hadi gene iyisin shakirroo shakirooo

3
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Yime kiz zarar zarar kilo alcan

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title