Haberler

Çukur Dizisinin Oyuncusu Ahmet Tansu Taşanlar Taksici Saldırısına Uğradı

Güncelleme:

Çukur dizisinin başarılı oyuncusu Ahmet Tansu Taşanlar İstanbul trafiğinde taksici saldırısına uğradı. Ünlü oyuncu olayı sosyal medya hesabından paylaştı.

dizisinin başarılı oyuncusu Ahmet Tansu Taşanlar, Twitter üzerinden yayınladığı mesajda taksici saldırısına uğradığını belirtti.

YİNE TAKSİ FACİASI

Ünlü oyuncu yine taksi faciası notuyla paylaştığı fotoğrafın altına, "Yenisahra havataşın önünde park halinde olduğu yer durağı olmadığı gibi park yasak! onun aracına binmek yerine başka araca bindik diye hem şoföre hem bize saldırdı, ana avrat küfür.saat 17.00 plaka 34 TJB 18 @ibbBeyazmasa sadece UYARACAKSANIZ zahmet etmeyin!" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğrafta taksicinin uygunsuz bir şekilde el hareketi yaptığı dikkatlerden kaçmadı.

Çukur Dizisinin Oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar'a Taksici Saldırdı

AHMET TANSU TAŞLANLAR KİMDİR?

Oyucu Ahmet Tansu Taşanlar 1984 Ankara doğumludur. Tiyatro ile 1996 yılında tanışan Ahmet Tansu Taşanlar, ilk olarak Osmangazi Kültür Merkezi bünyesinde Tiyatro'ya başlamıştır. Ardından yüksek öğrenimini de bu alanda tamamlamaya karar veren Ahmet Tansu Taşanlar, Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünden mezun olmuştur.

Çukur Dizisinin Oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar'a Taksici Saldırdı

Kariyerinde birçok Tiyatro oyununda rol alan Ahmet Tansu Taşanlar'ın ilk TV projesi ise 2008 yılında oynadığı Küçük Kadınlar dizisi olmuştur.

Dizi oyunculuğuna ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan Küçük Kadınlar dizisi ile adım atan Ahmet Tansu Taşanlar bu dizide Hande Soral, Kıvanç Kasabalı, Fulya Zenginer gibi oyuncularla birlikte rol almış ve Ceyhun karakterini canlandırmıştır.

Küçük Kadınlar dizisinin ardından Bir Bulut Olsam, Yalancı Bahar, İzmir Çetesi gibi dizilerde oynayan Ahmet Tansu Taşanlar, 2014 yılında Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün gibi oyuncularla birlikte rol aldığı Kara Para Aşk dizisindeki Arda Çakır karakteri ile dikkat çekmiştir.

Çukur Dizisinin Oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar'a Taksici Saldırdı

Bu dizinin final yapmasının ardından yine ATV ekranlarında yayınlanan Analar ve Anneler dizisinde rol alan Ahmet Tansu Taşanlar, bu dizinin de beklenenden erken final yapmasının ardından kısa bir süre ekranlara ara vermiştir.

Kanal D'de yayınlanmaya başlayan ve Emre Kınay, Haluk Bilginer, Zeynep Çamcı, Ushan Çakır gibi güçlü oyuncu kadrosu ile ses getiren yapımlardan biri olan Kara Yazı dizisi kadrosuna dahil olan Ahmet Tansu Taşanlar, bu dizide Kadir rolü ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Çukur Dizisinin Oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar'a Taksici Saldırdı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Küçük Kadınlar Çukur Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (14)

devlet:

UBER boşuna kapattılar . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

12
0
yanıtYanıtla
yazan:

kapatılmadı, uber direniyor. .

yanıt2
yanıt0
MDN:

TAKSİCİLERDEN PSİKOTEKNİK BELGESİ ADLİ SİCİL KAYDI İSTENMELİ. YA DA UBER GETİRİLMELİ

7
1
yanıtYanıtla
taksici:

benim babam da taksici ama böyle biri değil. . . :(

1
6
yanıtYanıtla
Zulu:

Herif taksicimi katilmi belli degil , bosuna UBER kullanmiyor insanlar .

6
1
yanıtYanıtla
Esnaf:

....bütün taksiciler aynı değil gereği yapılmalı....

3
3
yanıtYanıtla
GIYBETTİN:

ADAMLAR PLAKA SAHİBİNDEN BİNLERCE LİRA VERİP VERGİSİ ÖDENMEYEN PLAKA KİRALIYORLAR PARASINI ÇIKARMAK İÇİN SAĞA SOLA SALDIRIYORLAR MÜŞTERİ SEÇİYORLAR TRAFİKTE DİĞER ARAÇLARI TACİZ EDİP HOYRATÇA ARAÇ KULLANIYORLAR SUÇ BUNLARI YAPMALARINA GÖZ YUMAN BLEDİYE VE EMNİYETTE

6
0
yanıtYanıtla
DEDEKTIV:

bu oyunlari taksicilere hep über hazirliyor über dünyada komisyon olarak senede 14 milyar dolar kazaniyor bu tuzaklarla türkiye, ye uber , i getirmek istiyor

0
2
yanıtYanıtla
burak:

uber i yasaklayanlara oylarınızı verdiniz simdi aglamayın taksiciler oyle boyle diye

2
0
yanıtYanıtla
yazan:

yasaklanmadı, uber direniyor. .

yanıt1
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title