Haberler

    2 Transfer Daha!

    Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, UEFA ile yapılan anlaşmanın dışına çıkmayacaklarını aktardı ve sarı-kırmızılılardaki görüşmeleri anlattı.

    NEVZAT DİNDAR - İSVİÇRE KAMPINDA

    Yabancı kontenjanında yer açabileceklerini söyleyerek gidebilecek isimler olduğunu ima eden Abdurrahim Albayrak, "Ndiaye ayrıldığı için çok pişman... Trezeguet'e ilgimiz devam ediyor. Bir yerli kaleci daha almak istiyoruz" diye konuştu.

    Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak transfer konusundaki gerçekleri tüm çıplaklığıyla ortaya koydu, en az iki yabancı daha alacaklarını anlattı.

    İsviçre'de takımla birlikte yer alan Albayrak, "Yabancı kontenjanında yer açabiliriz. Her şeye hazırlıklıyız. A, B planımız hazır. Transfer tabii ki yapacağız. En az iki tane daha transfer yapacağız gibi gözüküyor. Burada en önemli nokta UEFA... Yaptığımız anlaşmanın dışına kesinlikle çıkmayacağız. Zaten şampiyon olan bir takımız. Kadromuzu korumak istiyoruz ama ayrılmak isteyen olursa, teklifleri değerlendirebiliriz" diye konuştu.

    Sarı-kırmızılı yönetici, geçen sezon ortasında Premier Lig ekiplerinden Stoke City'ye giden Badou Ndiaye'ye ilgilerinin sürdüğünü söyleyerek şöyle devam etti:

    "Yeniden dönmek istiyor. Ndiaye gitmeden önce bizimle konuştu. Hocamız ona Galatasaray'ı anlattı ama kendisi anlamamış herhalde(!) Çünkü şu an pişman. Şampiyon takımdan, küme düşen takıma gitti. Bu ayrılıklar bazen iyi oluyor, kulübün değerini daha iyi anlıyorlardır."

    Kasımpaşa'nın Mısırlı futbolcusu Trezeguet'in hala gündemlerinde olduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini dile getiren Abdurrahim Albayrak, "Trezeguet transferiyle ilgili girişimlerimiz sürüyor. Ben onunla sık sık konuşuyorum. Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner de yakın dostumuz zaten. Umuyorum kısa zamanda kendisini takımımıza kazandıracağız" dedi.

    Takımdaki geleceği belirsiz Tarık Çamdal için de konuşan Albayrak, "Tarık'ın hiçbir suçu yok. Kendisiyle böyle bir sözleşme yapılmış. Ama ona bir takım bulup göndereceğiz. Kendisi de oynamak istiyor" ifadesini kullandı.

    Altyapıdan çıkan kaleciler olduğunu, onların da değerlendirileceğini belirten Galatasaray 2. Başkanı, "Bununla birlikte bir tane yerli kaleci almak istiyoruz" diye konuştu.

    Yalvarmak yerine...

    Abdurrahim Albayrak, nakit girişini sağlamak için loca ve kombine sahiplerinden uzatma isteyeceklerini söyledi.

    Galatasaray 2. Başkanı, "Bankalara gidip yalvarmak yerine, kombine alan iş adamlarımıza gidip 2-3 yıl uzatmalarını isteyeceğiz. Ben de kendi locamı 5 yıl uzatacağım, Mustafa Başkan da aynı şekilde... Bazı arkadaşlarımız buna başladı, ciddi paralar gelmeye başladı" diye konuştu.

    Gazetecilerle yemek

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve ekibi ile 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı Zürih'te gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Abdurrahim Albayrak Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title