Haberler

Adnan Oktar Suç Örgütü Üyeleri, Onlarca Kızı Eve Kapatıp Cinsel İstismarda Bulunmuş

Güncelleme:

Adnan Oktar ve 235 kişiye yapılan dev operasyonda tüyler ürperten bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Alıkonuldukları evde genç kızların onlarca erkek tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edildi.

Adnan Oktar'ın alem kanalı olarak bilinen A9 ve Youtube kanalında, canlı yayın programlarına katılan ve 'kedicikler' olarak bilinen genç kızların çoğunluğunun alıkonulduğu ve yayınlara zorla çıkarıldığı ve hapsedildikleri evlerde cinsel istismara maruz kaldığı iddia edildi.

MAĞDURLAR ARASINDA 11 YAŞINDA ÇOCUKLAR VAR

Ayrıca kan donduran detaylardan bir diğeri ise mağdurlar arasında 11 yaşından 40 yaşına kadar olan kadın ve çocukların olduğu gelen bilgiler arasında.

Adnan Oktar Suç Örgütü Üyeleri, Onlarca Kızı Eve Kapatıp Cinsel İstismarda Bulundular

KAMERALAR ÖNÜNDE AŞK YAŞIYORLAR

Suç Örgütünün içinde bulunan kadın ve erkekler kameralar önünde toplumun ahlaki değerlerini yok sayarak aşk yaşadığı iddiaları gündeme geldi.

Adnan Oktar Suç Örgütü Üyeleri, Onlarca Kızı Eve Kapatıp Cinsel İstismarda Bulundular

ADNAN OKTAR'A YÖNELTİLEN SUÇLAMALAR

Örgüt üyelerine yönelik soruşturma, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması veya alıkonulması, cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, özel hayatın gizliliğini ihlal, resmi belgede sahtecilik, Terörle Mücadele Kanunu'na muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma, hakaret, suç uydurma, yalan tanıklık, nitelikli dolandırıcılık, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet, Vergi Usul Kanunu'na muhalefet, rüşvet, eğitim ve öğretim hakkının engellenmesi, eziyet, kişisel verilerin kaydedilmesi, siyasi hakların kullanılmasının engellenmesi, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'a muhalefet" suçlarını kapsıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Adnan Oktar Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title