Haberler

Fenerbahçe, Carlos Kameni'yi Kadroda Tutacak

Güncelleme:

Kaptan Volkan Demirel'le nikah tazeleyen Fenerbahçe, Kameni'yi de kadroda tutacak. Sarı-lacivertliler, Berke'nin gelişiyle yabancı hakkını başka bir mevkide kullanacak.

Fenerbahçe, 1 numara transferini noktaladı. Sözleşmesi sona eren Volkan Demirel'le nikah tazeleyen sarı-lacivertliler, ayrılması gündemde olan Carlos Kameni'yle de 'yola devam' kararı aldı. Kanarya'nın son bombası ise Türk futboluna birbirinden yetenekli isimler kazandıran Altınordu'nun kalecisi Berke Özer oldu.

18 yaşındaki Berke'nin takım arkadaşı, 1997 doğumlu Barış Alıcı da renklere bağlandı. Resmi açıklamada, "Berke Özer ve Barış Alıcı yeni sezondan itibaren çubuklu formamızın başarısı için ter dökecek. Berke ve Barış'a, F.Bahçe ailesine hoş geldiniz diyor, nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklarla dolu yıllar diliyoruz." denildi.

YABANCI KONTENJANI BAŞKA MEVKİİDE KULLANILACAK

Kaledeki Berke operasyonu, takviye politikasının değişmesine yol açacak. David Ospina ile ciddi ilgilenen F.Bahçe, Berke'de karar kılınca yabancı kontenjanını ihtiyaç duyulan başka bir mevkide kullanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi?
500

Yorumlar (7)

Iziiiiii Dortmund:

Allah belani versin Aziz Yildirim, Ali Koc ne yapsin hepsinin anlasmasi var daha!

7
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

Takım içindeki iİSPİYONCU ÇIBAN BAŞI VOLKAN EMRE GİTİYORSA VOLKANDA GİTMELİ

2
3
yanıtYanıtla
Fenerbahcemmmm:

Bu Ali koc denilen Adam nerden bulastinya fenerbahceye insanlarin akliyla dalgami gecmeye geldin biliyorsunki sukru Sarac oglu stadinda kotu sonuslar alinmaya baslayinca baskanlik koltugunda milyonlarca fenerbahceli hic birinizi oturtmaz Ali koc fenerbahce camiyasini yonetmek koc holdingi yonetmeye benzemez baskanligi kazandigin zaman balkon konusmandaki verdiyin sozleri hic bir fenerbahceli unutmaz

1
0
yanıtYanıtla
kapak:

ne oluyor yahu, ne bu şiddet bu celal. Türk futbolu batma noktasında , dur bakalım , bir şans verelim , adamın arkasında duralım.

yanıt0
yanıt0
TEK BÜYÜK FENER:

AZİZ YILDIRIM''IN NASIL BİR FB BIRAKTIĞI YAVAŞ YAVAŞ ORTAYA ÇIKIYOR, EKONOMİK YÖNDEN TRANSFER YÖNÜNDEN, TAKIM İÇİ DENGE YÖNÜNDEN, ALİ KOÇ BAŞKANIN DAHA ÇOK İŞİ VAR BU TAKIMDA, ALLAH YARDIMCISI OLSUN.

0
0
yanıtYanıtla
Fbf:

Allah belanızı versin ne diyeyim

0
0
yanıtYanıtla
Broker03:

Sayin Ankaragücü taraftari genelde yorumlara baktim lakin Afyon hakkinda uzak surasi varken neden Afyon diyorsunuz hak veriyorum 2.5 saatlik yol.Ancak bu taraftar bu sehir Ankaragucu klubunu sever.Buradaki stadimizda maclara ciktiginizda farkedeceksinizdir.Bende bir Afyonlu olarak ve 60 li yillarda rahmetli amcamin oynadigi klube destegimi saglayacagim.Umarim bu sezon hakkettigi yerlere gelecektir Ankaragücü...Saygilarimla...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title