Haberler

Gözaltı Kararını Kutlayan Eski Kedicik Ceylan Özgül'den Kan Donduran İddia: Adnan Oktar 7 Yaşındaki Kızı Taciz Etti

Güncelleme:

Gözaltına alınan Adnan Oktar'ın eski kediciği Ceylan Özgül, Oktar hakkında kan donduran itirafta bulundu. Özgül, "Adnan Oktar 7 yaşındaki kızı taciz etti" dedi.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan örgüt lideri Adnan Oktar ve 235 kişiye yönelik suçlamalar arasında çocuk istismarı detayı tüyler ürpertmişti. Gözaltı kararına en çok sevinen isimlerden olan eski kedicik Ceylan Özgül Adnan Oktar hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Gözaltı Kararını Kutlayan Eski Kedicik Ceylan Özgül'den Şok itiraf: Adnan Oktar 7 yaşındaki kızı taciz etti

'ADNAN OKTAR 7 YAŞINDAKİ KIZI TACİZ ETTİ'

Sosyal medya hesabından operasyon haberlerini kutlar nitelikte paylaşımlar yapan Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın 7 yaşındaki kıza tacizde bulunduğunu iddia etti.

Gözaltı Kararını Kutlayan Eski Kedicik Ceylan Özgül'den Şok itiraf: Adnan Oktar 7 yaşındaki kızı taciz etti

7 YAŞINDA VE 10 YAŞINDA KIZLAR TACİZE UĞRADI

Sabah'a koÖzgül, Adnan Oktar'ın yaşı küçük çocukları taciz ettiği konusundaki haberler doğru mu sorusuna, "Evet ne yazık ki bu haberlerin eksiği var, fazlası yok. Sanıyorum şikayetçilerin ifadeleri teker teker ortaya çıktıkça şaşırdığınız ve üzüldüğünüz daha çok fazla konu olacak. 7 yaşında, 10 yaşında kızlar bu cemaatte tacize uğradı ve çok fazla çocuk kötü anılarla büyüdü. Birçok 18 yaşın altında mağdur var" diyerek cevapladı.

Gözaltı Kararını Kutlayan Eski Kedicik Ceylan Özgül'den Şok itiraf: Adnan Oktar 7 yaşındaki kızı taciz etti

DİĞER ÜYELERDE REŞİT OLMAYAN KIZLARLA BİRLİKTE OLUYOR

-Yaşı küçük kızları sadece Adnan Oktar mı taciz ediyor? Bu iğrenç suçu işleyen başka müritler de var mı?

"Bu tacizler aslında zaten genelde önce müritlerle başlıyor, sonra bu kızlar Adnan Oktar'a getiriliyor. Ama bu konunun detaylarını size örgütten ayrılan erkekler daha detaylı anlatabilir. Bu bir fabrika şeklinde ilerleyen, sistemli bir yapıdır. Fabrikaya giren hammadde olan genç kızlar veya yaşı küçük kızlar, fabrikanın içinde ilerledikçe her aşamada işlenir, en sonunda benliğini kişiliğini kaybetmiş birer robot olarak Adnan Oktar'a teslim olmaya zorlanır."

Gözaltı Kararını Kutlayan Eski Kedicik Ceylan Özgül'den Kan Donduran İddia: Adnan Oktar 7 yaşındaki kızı taciz etti

YANIMDA 3 GARDİYANLA DIŞARIYA ÇIKABİLİYORDUM

Cemaatte de münafık ve ajan ilan edildim, çok uzun süre cezalandırıldım. Sadece kalabalık bir grup ve zırhlı araçlarla yayınlara gidip geliyordum çoğu zaman aracımı arkadan başka bir araç takip ediyordu ve doktora gitmek gibi acil işlerimde yanımda en az 3 gardiyanla dışarı çıkabiliyordum. Bu nedenle çıkışımı ertelemek zorunda kaldım hatta belli noktalarda orada kalmaya ikna oldum ve kendimi ikna etmeye gayret gösterdim. Çünkü aileme ve akrabalarıma karşı bir linç kampanyası başlatılmasını istemiyordum ve kendimi feda ederek ailemi bu pislikten korumak istedim."

Gözaltı Kararını Kutlayan Eski Kedicik Ceylan Özgül'den Kan Donduran İddia: Adnan Oktar 7 yaşındaki kızı taciz etti

"EVLENME VAADİ İLE KANDIRIYORLAR"

"Genç bir erkek cemaat tarafından marka kıyafetlerle giydirilip iyi bir araba verilir ve lüks cemaat evlerini kullanmasına izin verilir. Bir yandan da görüştüğü kızlara sürekli evlenmek istediği mesajı verilir. İlk başta çok nazik davranılan kızlar adım adım bir zulmün içine sürüklenir. Bu konunun detaylarına ben çok hakim değilim bu soruyu örgütten ayrılan erkeklerin cevaplaması daha doğru olur."

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adnan Oktar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title