Haberler

Türk Basketbolunun Efsane İsmi Doğan Hakyemez Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Türk basketbolunun duayen ismi Doğan Hakyemez (68), Antalya'da tedavi için gittiği hastanede kalp krizi geçirdi. Hakyemez akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Dört kalp damarının tıkalı olduğu tespit edilen Hakyemez yoğun bakıma alınmıştı.

4 KALP DAMARI TIKANMIŞTI

Antalya'da bu sabah rahatsızlanan Doğan Hakyemez, beraberindekilerle özel bir hastaneye gitti. Burada muayene edilen Hakyemez'e doktorlar, 4 kalp damarının tıkalı olduğunu söyledi. Hakyemez, muayenesi sürdüğü sırada kalp krizi geçirdi. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Hakyemez hayata gözlerini yumdu.

ANADOLU EFES BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

" Antalya'da tedavi gören basketbolun efsane isimlerinden Doğan Hakyemez'in vefatının derin üzüntüsü içerisindeyiz. Başta ailesi olmak üzere, sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz."

GALATASARAY: BASKETBOL CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ

"Türk basketbolunun duayen ismi, eski oyuncumuz Doğan Hakyemez'in Antalya'da tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Doğan Hakyemez'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Türk Basketbol Camiasına başsağlığı dileriz."

DOĞAN HAKYEMEZ KİMDİR?

Doğan Hakyemez, 1950'de doğdu. Basketbol'a Ankara'da başladı. Kariyeri boyunca Necdet Ronabar, Aytek Gürkan gibi önemli basketbolcularla Efes Pilsen çatısı altında oynadı. Ayrıca Galatasaray ve Eczacıbaşı gibi takımlarda şampiyonluklar yaşadı. 1971 yılında İzmir'de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazanan takımda yeraldı Basketbolu bıraktıktan sonra, menajerliğe başladı. 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonasında ikinci olan Türkiye millî basketbol takımının menajerliğini yaptı. Ardından Antalya Büyük Şehir Belediyesi'nde çalışmaya başladı. Bu dönemde, Antalya Büyük Şehir Belediyesi Türkiye Basketbol Ligi'ne yükseldi ve bu ligde Avrupa arenasına katılmayı başardı. Antalya'daki yerel seçimlerin ardından belediye başkanının değişmesiyle görevinden ayrılan Hakyemez, Trabzonspor ile anlaştı. Trabzonspor Hakyemez'le birlikte, Beko Basketbol Ligine çıkmayı başardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Doğan Hakyemez Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Zileli:

Rahmetlinin tek kusuru gs li olmasıydı. Allah rahmet eylesin

2
5
yanıtYanıtla
Bozkurtlu:

Galatasaray''lı, Fenerbahçeli, Beşiktaşlı başka takımlı veya yabancı olmak kusur değildir. Ama senin gibi düşünmek kusurdur. Acilen bir psikoloğa görünmen gerek.

yanıt3
yanıt0
Zebani:

camide gören varsa Allah rahmet eylesin.

3
3
yanıtYanıtla
Büşra:

devam dedigime bin pişmanım.

2
3
yanıtYanıtla
hakan:

neden pişmansın, ne oldu ki.

yanıt3
yanıt0
Ali:

Devammmmmmmmm

yanıt0
yanıt2
Zebani:

bende çok pişmanım büşracıgım.

yanıt2
yanıt0
spor sergi sarayı,:

yazacak çok şey var be doğan abi. , belki de yok. . . . . . . . . . . . . . . DOĞAN HAKYEMEZ. . . …………. . mekanın cennet olsun, ışıklarda uyu. . . …. .

3
1
yanıtYanıtla
Aydın bir:

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun

2
0
yanıtYanıtla
bir zamanlar:

döneminde türk basketbolünün en hızlı forvetiydi. uzak jump shot atışlarında ilginç tarzı vardı. galatasaraylıydı, çok maçını izledik birzamanlar spor ve sergide. işte böyle bu hayat. ALLAH RAHMET EYLESİN.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title