Haberler

    Spor Dünyasında 'Doğan Hakyemez' Üzüntüsü!

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve kulüpler, Antalya'da geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu vefat eden Türk basketbolunun duayenlerinden Doğan Hakyemez'in vefatı sebebiyle başsağlığı mesajları yayımladı.

    TBF'den yapılan açıklamada, "A Milli Erkek Basketbol Takımı'mızın eski oyuncularından ve yöneticilerinden Doğan Hakyemez'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

    Anadolu Efes Kulübü ise mesajında "Antalya'da tedavi gören basketbolun efsane isimlerinden Doğan Hakyemez'in vefatının derin üzüntüsü içerisindeyiz. Başta ailesi olmak üzere, sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verdi.

    Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada da "Türk basketbol tarihinin önemli isimlerinden biri olan, ülke basketboluna sayısız hizmetlerde bulunmuş, kulübümüzde de bir dönem görev yapmış, milli takımın eski menajeri Doğan Hakyemez'in vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

    Galatasaray Kulübü ise "Türk basketbolunun duayen ismi, eski oyuncumuz Doğan Hakyemez'in Antalya'da tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Doğan Hakyemez'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Türk basketbol camiasına başsağlığı dileklerimizi sunarız." paylaşımını yaptı.

    Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada da "Milli basketbolcu, Basketbol Milli Takımı'nın eski menajeri, basketbolun duayen isimlerinden Doğan Hakyemez'in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

    Merhum Doğan Hakyemez'in daha önce basketbol takımında genel menajerlik görevinde bulunduğu Antalyaspor Kulübü de şu paylaşımda bulundu:

    "Türk basketbolunun duayeni Doğan Hakyemez'in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Geçtiğimiz sezon Antalyaspor Basketbol Takımı'mızda genel menajerlik görevi de yapmış olan Doğan Hakyemez'e Allah'tan rahmet, spor camiası ve kederli ailesine başsağlığı dileriz."

    Öte yandan Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Yeşilgiresun Belediyespor, Pınar Karşıyaka, Banvit, Büyükçekmece gibi birçok basketbol kulübü de taziye mesajı yayımladı.

    Doğan Hakyemez kimdir?

    1950 yılında doğan ve basketbola Ankara'da başlayan Doğan Hakyemez, kariyeri boyunca Galatasaray, Şekerspor, Eczacıbaşı, Anadolu Efes ve Pınar Karşıyaka gibi takımlarda forma giydi.

    1971 yılında İzmir'de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazanan takımın kadrosunda da yer alan Hakyemez, basketbolu bıraktıktan sonra menajerliğe başladı.

    2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan Türkiye Milli Basketbol Takımı'nın menajerliğini yapan Hakyemez, ardından da Antalya Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor, Ankara DSİ ve Antalyaspor takımlarında yönetici olarak görev yaptı.

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Doğan Hakyemez basketbol Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title