Haberler

    "Parayı Hiç Konuşmadık"

    Phillip Cocu kariyerinde yeni bir adım atmak ve sportif hedefler için Fenerbahçe'ye geldiğini söyledi.

    CELAL UMUT EREN

    Voetbal International'a özel bir röportaj veren Hollandalı teknik direktör, sarı-lacivertli takımın kendisi için doğru tercih olduğunu söyledi, "Transfer görüşmesi sırasında bir kez olsun paradan bahsetmedik. Toplantı içeriklerimiz hep futbol ve planlarımız üzerineydi. Ücretim PSV'de kazandığımdan fazla değil" diye konuştu.

    Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Phillip Cocu, Hollanda'da Voetbal International'a özel bir röportaj verdi. İstanbul'da başlayan yeni hayatı ve sarı-lacivertli kulüple devam eden kariyer süreci hakkında konuşan deneyimli teknik adam, her şeyin çok pozitif olduğunu söyledi. Fenerbahçe'ye çabuk alıştığını belirten Cocu, ilk süreçte çok çalıştıklarını ve yardımcısı Chris Van der Weerden ile beraber sürekli analizler yaptıklarını anlattı.

    Kariyeri için Fenerbahçe'nin en doğru tercih olduğunu ifade eden Cocu, "Transfer görüşmesi sırasında bir kez olsun paradan bahsetmedik. Sözleşmeler elbette belli bir para üzerine yapılıyor, ancak sizi temin ederim ki PSV'de kazandığımdan farklı değil. Çünkü ben asla para peşinde olan biri değilim, bunu hayatımda asla yapmadım. Fenerbahçe ile görüşmeye başladığım ilk andan itibaren sadece futbolu konuştum. Toplantı içeriklerimiz hep futbol ve planlarımız üzerineydi. Neler yapacağımız, benim hedeflerim, onların hedefleri, planlar ve projeler.. En son ana kadar bile parayı konuşmadık, içeriğimiz hep futboldu" ifadelerini kullandı.

    Fenerbahçe'den etkilendiğini dile getiren Hollandalı teknik adam sözlerine şöyle devam etti:

    "İnsanların böyle bir karar vermeme şaşırmalarını anlayabiliyorum. Ama bana göre sürpriz ya da tuhaf bir karar değil. Fenerbahçe kararı olması gereken bir karar ve uzun yıllar PSV'de çalıştıktan sonra kariyerimde yeni bir adım attım. Fenerbahçe'nin futbolla beraber tam 9 branşı var, böylesine büyük bir kulüp. Fenerbahçe Stadı'nda çok güzel bir atmosfer var, futbolcuyken de birkaç kez oynamıştım. Bir futbolcu için böylesi bir atmosferde oynamak bir ödül gibi. Bizim için bu atmosfere ve taraftara sahip olmak bir avantaj, artı güç."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title