Haberler

    Cüneyt Çakır, Hırvatistan - İngiltere Maçındaki Performansıyla Büyük Övgü Topladı

    Güncelleme:

    Dünya Kupası yarı finalinde oynanan Hırvatistan - İngiltere mücadelesinde düdük çalan Cüneyt Çakır, başarılı performansıyla göğsümüzü kabarttı.

    Dünya Kupasında Hırvatistan ile İngiltere arasında oynanan yarı final mücadelesinde düdük çalan Cüneyt Çakır, başarılı bir maç çıkardı. Hem yardımcıları Tarık Ongun ve Bahattin Duran hem de Çakır, sıfır hatayla karşılaşmayı tamamladı.

    Faul kararları, kartlar ve avantaja bırakılan anlarda tam not alan Cüneyt Çakır, kupadaki 3. maçında yine iyi bir görüntü sergiledi.

    FEDERASYONDAN ÖZEL DESTEK

    Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, Hırvatistan-İngiltere maçını yöneten Cüneyt Çakır ve ekibine moral ziyaretinde bulundu.

    TFF'den yapılan açıklamada, TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun, Cüneyt Çakır, yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun'la kamp yaptıkları otelde bir araya gelerek karşılaşma öncesinde başarı dileyip, hatıra fotoğrafı çektirdiği bildirildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cüneyt Çakır Hırvatistan Spor Haberler

    500

    Yorumlar (42)

    Beşiktaş:

    MAŞALLAH NAZAR DEYMEZ INŞALLAH

    41
    3
    yanıtYanıtla
    yusuf ads li:

    madem buna gol veriyorsun sow un golünü neden vermedin acaba sasyın Cüneyt cakır beyefendiiiii

    10
    16
    yanıtYanıtla
    murat:

    burdada musa sow diyorsun musa sow tarih oldu

    yanıt1
    yanıt1
    A S 01.YENERBAHÇELİ:

    AMA BURASI T Ü R K İ Y E :

    yanıt1
    yanıt1
    adsız:

    eğer o gol türkiye aleyine verilseydi bu yazar çizerler acaba böylemi diyeceklerdi hakem bizi yaktı hakem maçı katletti diye feryadı figan edeceklerdi ne hikmetse bu cüneyt çakır ne yapsa bazılarının gözüne şirin görünüyor

    8
    9
    yanıtYanıtla
    NEVZAT:

    HIRVATİSTAN''IN İLK GOLÜNÜN OFSAYT OLDUĞUNU VE GEÇMİŞ MAÇTADA NİJERYA''NIN PENALTISINI VERMEDİĞİNİ VE MAÇLARIN GİDİŞATINI ETKİLEYECEK BARİZ HATALI KARARLAR VERDİĞİNİ, BEN CÜNEYT ÇAKIR''IN O KADAR DA HARİKA MAÇLAR YÖNETTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM. BU MAÇLARI TEKRAR İZLEYİP TARAFSIZ VE FİFA KURALLARI ÇERÇEVESİNDE TEKRAR DEĞERLENDİRİP YORUM YAPMANIZI, YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSAM HATAMI DÜZELTMEM İÇİN BİLGİLENDİRMENİZİ RİCA EDERİM. TEŞEKKÜRLER.

    10
    6
    yanıtYanıtla
    asda:

    golde ofsayt yok gol temiz faulde yok ve ingilizler lehine çok hata yaptı orta sahada yapılan faulü vermeyip maçı 2-0 a getiriyordu kane atamadı dua etsin hırvatlar maçı kurtardı

    yanıt0
    yanıt0
    AHO AGA:

    dilekçe gibi olmuş yazınız :)

    yanıt3
    yanıt0
    SSK EMEKLİSİ:

    DÜN AKŞAM ACABA BİZ FARKLI BİR MAÇ MI SEYRETDİK MAÇIN HAKEMİ MAÇA ETKİ EDECEK BARİZ HATALAR YAPMADI. AYRICA ingilizler CÜNEYT ÇAKARI HER POZİSYONDA ETKİ ALTINA ALMAYA ÇALIŞIYORLARDI , ANLAŞILAN BÖYLE BİR TAKTİĞİ MAÇDAN ÖNCE ALMIŞLARDI . BİR FRİKİK ATIŞINDA HEM HAKEME İTİRAZ EDERKEN LAGA LUGAYA GETİTİP GOL ATMA DERDİNE DÜŞMÜŞLER Dİ . LÜTFEN DOĞRUYA DOĞRU

    yanıt0
    yanıt0
    İBRAHİM:

    Taraftar kimliğimizi bırakalım lütfen , Türkiye'' yi temsil ettiği için sevmesek bile destek olalım. Fanatiklik gerçekten insanın gözünü kör ediyor. Bazı durumlarda, hatta çoğu zaman tarafsız bakmamızın önüne geçiyor.

    14
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title