Haberler

Muavin 200 Lira Bahşiş Veren Gurbetçi Kadını Soydu

Muavin 200 lira bahşiş veren gurbetçi kadını soydu Adana'da bir muavin Almanya'dan memleketi Adana'ya gelen ve kendisine 200 lira bahşiş veren kadının 420 Euro parasını çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı Zanlının parasının çalındığını söyleyen kadına da, "Biz burada neler gördük, keşke...

Muavin 200 lira bahşiş veren gurbetçi kadını soydu

Adana'da bir muavin Almanya'dan memleketi Adana'ya gelen ve kendisine 200 lira bahşiş veren kadının 420 Euro parasını çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı

Zanlının parasının çalındığını söyleyen kadına da, "Biz burada neler gördük, keşke çantanı yanına alsaydın" dediği öğrenildi

ADANA - Adana'da bir muavin Almanya'dan memleketi Adana'ya gelen ve kendisine 200 lira bahşiş veren kadının 420 Euro parasını çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Kadın çantasını ararken, "Biz burada neler gördük keşke çantanı yanına alsaydın" dediği de öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Merkez Otogar'da meydana geldi. Almanya'da çalışan Möhteber Yılmaz (56), yaz tatili için İzmir üzerinden Adana'ya akrabalarının yanına gelmek istedi. Şehirlerarası otobüse binen Yılmaz, mola yerinden indikten sonra, çantasındaki 420 Euro parasının yerinde olmadığı fark etti. Yılmaz, muavin Oktay Ü'ye durumu anlatarak yardım istedi. Bunun üzerine Oktay Ü'de etrafı arayarak, "Biz burada neler gördük. İnsanlar neler kaybediyor, keşke çantanı yanına alsaydın" dedi. Parasını bulamayan Yılmaz, otobüsün Adana'ya yaklaştığı sırada polisi arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine, şehirler arası otobüs terminaline gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, otobüsün yanaşacağı peronda beklemeye başladı.

Otobüsün gelmesiyle polis otobüste arama yapıp bir taraftan da, Yılmaz'ın ifadesini aldı. Ekipler, Yılmaz'ın firma çalışanından şüphelendiğini söylemesi üzerine Oktay Ü, gözaltına alındı. Bunun üzerine şüpheli, " Ben 10 yıldır bu firmada çalışıyorum. Bizde öyle şeyler olmaz" dedi.

Ekipler, otobüs içerisine girip arama yaptı. Hırsızlık olayına tepki gösteren diğer yolcular ise, seyahatleri boyunca tedirgin bir şekilde yolculuk yaptıklarını, suçlunun bulunmasını istedi. Ekipler daha sonra, Yılmaz ve Oktay Ü'yü polis merkezine götürdü. Polis ise yaptığı aramada, otobüsün içindeki bölmede battaniyelerin arasındaki 420 Euro parayı buldu. Polisler, Oktay Ü'nün endişeli tavırlarından kuşkulandı. Çarpaz sorguya alınan Oktay Ü. parayı kendisinin aldığını itiraf etti. İkinci bir şok yaşayan Möhteber Yılmaz ise, Oktay Ü. ve otobüs firmasından şikayetçi olurken muavine kendine gösterdiği yakınlık ve hizmetinden dolayı verdiği 200 lira bahşişi de geri aldı.

Gözaltına alınan Oktay Ü., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Almanya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title