Haberler

Fransız Çift, Cinsel İlişki Videolarını İnternetten Satarak Dünyayı Geziyor

Güncelleme:

Bir partide tanışan Fransız çift, hayallerinin benzer olduğunu keşfedince cinsel ilişki videolarını internetten satarak dünyayı gezmeye başladı.

28 yaşındaki Kim ve 23 yaşındaki Paulo, bir parti sonrası başka bir kadınla birlikte üçlü cinsel ilişki yaşarken tanıştı. İkisi de bilgisayarcı olan Kim ve Paulo, hayallerinin benzer olduğunu fark edip sevgili oldu. Teşhirci bir doğaları olduğunu söyleyen ikili, cinsel ilişki videolarını internetten 3,5 sterlin'e (yaklaşık 20 lira) satarak hayatlarını kazanmaya başladı.

Fransız Çift, Cinsel İlişki Videolarını İnternetten Satarak Dünyayı Geziyor

HAYALLERİ BENZER

Çift aslında beraber olmadan önce de yetişkin film endüstrisine girmeyi düşünüyormuş ancak bir türlü bu sektöre girmeyi becerememiş. İkili, birbirleriyle tanışıp benzer düşüncelerini itiraf ettikten sonra, videolarını internette yayınlamaya karar vermiş.

Fransız Çift, Cinsel İlişki Videolarını İnternetten Satarak Dünyayı Geziyor

VİDEO ÇEKİP DÜNYAYI GEZİYORLAR

Bu kararı verdikten ve iyi para kazanmaya başladıktan sonra çift, işlerini bırakıp dünyayı gezmeye karar vermiş. Gerekli olan parayı da değişik ülkelerde çektikleri bu videolardan kazanmaya başlamışlar.

Fransız Çift, Cinsel İlişki Videolarını İnternetten Satarak Dünyayı Geziyor

AÇIK ALANDA BİRLİKTE OLMALARI SORUN OLABİLİYOR

Ancak bazen bu işi dışarıda yapmaları başlarını belaya sokabiliyor. Zira en son Fransa'da polis tarafından uygunsuz pozisyonda bulunup gözaltına alındılar.

Fransız Çift, Cinsel İlişki Videolarını İnternetten Satarak Dünyayı Geziyor

AİLELERİ VE ARKADAŞLARI DURUMDAN HABERDAR

Çift ilk başlarda korkularından dolayı ne yaptıklarını ailelerine ve arkadaşlarına söylememiş ancak bir gün Kim'in en yakın arkadaşı kendisine "Biliyoruz" diye mesaj atarak durumdan haberdar olduklarını söylemiş. Kim ilk başta çok korksa da bir süre sonra bu endişesi kaybolmuş.

Çift seyahatlerinde hatıra için selfie çekmek yerine cinsel içerikli videolar çekmeyi tercih ettiklerini söylüyor. Şimdiye kadar çift İspanya'yı, Fransa'yı, Polonya'yı, Romanya'yı, Yunanistan'ı, Karadağ'ı ve Arjantin'i ziyaret etti.

Fransız Çift, Cinsel İlişki Videolarını İnternetten Satarak Dünyayı Geziyor

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sterlin Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (74)

TESPIT:

Kendilerini ruhlarini ozgur birakmis iki sevgili..Yasamdan tat almak adina, siradan ve klasik bir yasamin otesinde degisik kulturler gorup gezmek adina aldiklari bu karar kendi hayatlarinin ve tercihlerinin dogal sonucudur..Ne diyor lana del rey " Ride" adli sarkisin da; " Kimsin sen..? Tum karanlik fantazilerinin farkinda misin? Bunlari denemekte ozgur oldugun bir hayat yarattin mi kendine?? Ben yarattim..Lanet olasi bir deli olabilirim ama OZGURUM.."" simdi soruyorum sizlere ulkem gencleri; Siz ne yapiyorsunuz...Sigortali bir is mi ariyorsunuz ya da evde kismet mi bekliyorsunuz??

24
55
yanıtYanıtla
EDEP YAHU:

Bu ne terbiyesizliktir. Hala ortada link yok!!!

64
7
yanıtYanıtla
hindistanli:

2 pislik

37
8
yanıtYanıtla
Çaça:

Sanki bizim yeni yetişen neslin bunlardan farkı var

39
5
yanıtYanıtla
ALPAGON:

PİSLİKLER

26
8
yanıtYanıtla
KARA:

CEHENNEMİDE GEZERSİNİZ İNŞAALLAH

25
7
yanıtYanıtla
YILDIZ:

Bu habere yorum yapmak bile ahmaklıktır. Bize ne????

26
6
yanıtYanıtla
başkent:

bu kadar ahlaksızlık olmaz ar kalmamış bunlarda iyi ki Müslümanım iyi ki kocaman TÜRKÜMMMMMMMM

20
8
yanıtYanıtla
Mk:

Toplumun ahlakını bozan saçma haberler, ve aptalca yorum yazanlar

17
3
yanıtYanıtla
O şapkalı:

Hayvanların bazıları bile herhangibir varlıgınyanında o işi yapmıyoki bunlarda insanmüsvettesi olacak.......

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title