Haberler

Kendisini Suudi Prens Olarak Tanıtan ABD'li Dolandırıcıyı Domuz Eti Düşkünlüğü Ele Verdi

Güncelleme:

30 yıl boyunca kendini Suudi prens olarak tanıtan ABD'li dolandırıcı Anthony Gignac, domuz etine olan düşkünlüğü fark edilince yakayı ele verdi.

Kolombiya doğumlu, ABD'li bir aile tarafından evlat edinilerek ABD'de büyüyen 47 yaşındaki Anthony Gignac, 2008 yılında bir otel ve birkaç şirketi 10 bin dolar zarara uğratmaktan hüküm giydi. Dava sürecinde Gignac'ın 1991'den beri sahte kimliği ile çeşitli manipülasyonlar yaptığı ve o dönemde Miami'de bir dubleks dairesi ve çok sayıda lüks otomobili olduğu anlaşıldı. Dolandırıcı o zamanki davadan kefalet ödeyerek kurtulabildi. Gignac, 1991, 1994, 1996, 2002 ve 2006 yıllarında da benzer suçlardan hüküm giymişti.

SAHTE PRENS, YATIRIM YAPACAĞINI SÖYLEYEREK DOLANDIRICILIK YAPTI

Lüks harcamalarda bulunan, pahalı saatler, son model arabalara binen Gignac, bu sayede hiç dikkat çekmedi.

Gignac'ın adamlarından biri, geçtiğimiz yıl Amerikalı yatırımcı Jeffrey Saffer'i arayarak, Suudi prensin kendisinin sahip olduğu tatil beldesine 440 milyon dolar yatırmak istediğini bildirdi. Saffer, 'sahte prensi' davet etti, ardından Gignac ile dairesinde buluştu. Orada 'prens' kendisine Dubai Bankası'nın 600 milyon dolarlık sahte teminat mektubunu gösterdi.

DOMUZ ETİ YİYİNCE YALANI ORTAYA ÇIKTI

İlerleyen süreçte görüşmelere Colorado eyaletindeki Aspen kentinde devam ederlerken, Saffer, Müslüman bir ülkeden gelen yatırımcının domuz etli yemekleri iştahla yediğini fark etti. Saffer'in güvenlik servisinden Gignac'ı araştırmalarını rica etmesiyle 'sahte prensin' yalanı ortaya çıktı.

İTİRAF ETTİ

Gignac hakkında soruşturma açan Florida adli makamları, geçen kasım ayında kendisini yine sahte bir isimle geldiği havalimanında gözaltına aldı. Dolandırıcının dairesinde yapılan aramadaysa farklı isimlerin olduğu kartvizitler, sahte diplomatik plakalar, kredi kartları, nakit binlerce dolar ve Suudi Kraliyet ailesinin üyesi adına çıkarılmış mali belgeler ele geçirildi.

Geçen mayısta Gignac, suçunu itiraf etti. Mahkemenin dolandırıcı hakkındaki nihai kararını ağustos ayında vermesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Kolombiya Miami Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (24)

Halil:

Sahte prens domuz eti yemiş.Peki ümmetin paralarını batılilara peşkeş çenken gerçek domuzlara ne demeli.onları kim yakalayacak kim hesaba çekecek.ümmetım uyumaya devam.

31
6
yanıtYanıtla
AYDIN:

doğuz etü yinümü laaaaaa. . . . dün üman elden gidiyeaaa

20
11
yanıtYanıtla
..:

o nasıl bi alaycı şive gevşek

yanıt31
yanıt4
Balkanci:

Suudiler içkiyi ve rus kadınlarını çok seviyor. Yani lafta adamlar müslüman ama gerçek hayatta pislik

17
6
yanıtYanıtla
Troy:

Hiç Suudi prense benzemiyorki.

22
1
yanıtYanıtla
MURAT AVCI:

domuz eti yemese devamdı yani. . . Hey Allah''ım yaa.

16
0
yanıtYanıtla
BURCU:

Adamın suratı domuza benzemiş sahtekar. Hemde Araplara hiç benzemiyorki.

11
2
yanıtYanıtla
Rizespor’lu:

bu sene şampiyon Rizespor olacak inşallah..Amin..bu arada trabzon a selam söyleyin.

3
9
yanıtYanıtla
Doppo:

Aleyküme selam

yanıt3
yanıt0
Trabzon 61:

hade lan ordan üçkağıtçı.

yanıt3
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title