Haberler

    Neymar ile Mbappe Arasında Donatello Krizi Çıktı

    Güncelleme:

    Brezilyalı futbolcu Neymar'ın, Mbappe'yi Ninja Kaplumbağa Donatello'ya benzetmesinin ardından kriz çıktı. İkili, o günden beri konuşmuyor.

    Dünya Kupası'nın en çok ses getiren yıldızlarından biri olan Kylian Mbappe, PSG'deki iki ünlü takım arkadaşının 'zorbalıklarına' isyan etti. İspanyol basınına konuşan Mbappe'nin annesi; Brezilyalı yıldızlar Dani Alves ve Neymar'ın oğlunu Ninja Kaplumbağa Donatello'ya benzeterek sürekli dalga geçtiğini, genç yıldızın bu durumdan ötürü çok mutsuz olduğunu açıkladı.

    DONATELLO FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞLARDI

    Sözcü'nün haberine göre; Mbappe, Fransa'nın Arjantin karşısındaki 4-3'lük galibiyetinde 2 gol kaydetmiş ve maçın ardından Dani Alves sosyal medyadan Donatello (kaplumbağa) fotoğrafı paylaşmıştı. PSG'li bir başka Brezilyalı Thiago Silva da geçtiğimiz sezon Mbappe'ye soyunma odasında kaplumbağa maskesi hediye etmişti. Mbappe'nin Neymar ile ciddi bir tartışma yaşadığı da öne sürülmüştü.

    "BANA SAYGI GÖSTERMİYORLAR"

    Annesine göre Mbappe, şakanın çok ileri gittiğini, Neymar ve arkadaşları 19 yaşındaki süper yıldız adayına çok az saygı gösterdiğini düşünüyor. Soyunma odasında Şubat ayında yaşanan kavganın ardından Neymar ile Mbappe'nin konuşmadığı bildiriliyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Kylian Mbappe Dani Alves Spor Haberler

    500

    Yorumlar (11)

    Rizespor’lu:

    rizenin hedefinde olan futbolcular,şakira burak gomiş cüneyt çakır emre köleoglu aysun kayacı Mesut özel niymar busket bülent erdoy rınaldo missi putin kibariye ve Aleyna.rize bu kadroyla kesinlikle şampiyon olur:)))):)))bekle bizi trabzon..hahaha.

    7
    7
    yanıtYanıtla
    Of’li:

    gülmektedir karnıma agrı girdi rizeli:))))))?:)))hahaha

    yanıt3
    yanıt3
    Bayburtlu:

    Aynen katılıyorum hemşerim.

    yanıt4
    yanıt5
    Nurtaza:

    Şu Neymarıda hiç sevmiyorum. Yani bu düşüncemden bağımsız futboluda zevk vermiyor.

    7
    2
    yanıtYanıtla
    İCE İCE BABY:

    Bu 2 zalım aynaya baksın ilk önce

    7
    0
    yanıtYanıtla
    yunus kurt:

    neymarda o ibnelik var bence mbappe haklı neymar kendisini çok yüksek kategoride görüyor ve zaten barcelenoyada onun için gitti messiyle yarışmak için ama ne oldu messiyi geçemedi şimdide mbappe ile şakayla karışık dalga geçiyor mbappede bunu biliyor

    7
    0
    yanıtYanıtla
    Onur:

    Sanki 4 kaplumbagada birbirlerinden cok farklida, bide isim vermis.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Fair play:

    Futbolcu dediğin Ronaldo gibi olur tam bir beyefendi rakibine saygılı şımarık değil bunlar ney böyle soytarılar özellikle mbabbe tam bir soytarı

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Ayşe:

    Bu tamamen çekememezlik ! Heleki Brezilya''nın dünya kupasında elenip Fransa''nın finale çıkmasıyla tavan yapmış ve yapacaktır

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    realmadrid yolu mpampe

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title