Haberler

Fenerbahçe'de Cocu Kanunları: Telefonla İlgilenmek Yasak

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, futbolcuları disipline sokmak adına telefonla ilgilenilmesini yasakladı.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktörü Phillip Cocu, futbolcuları disipline sokmak adına titizlikle ilerliyor. Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da başlayan sarı lacivertli ekip İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçından sonra yurt dışı kamp çalışmalarına başlamak için İsviçre'ye gitti.

BOŞ VAKİT GEÇİRMEYİN

Takıma kendi felsefesini ezberletmeye çalışan Cocu, idmanlar boyunca bütün oyuncularla tek tek ilgileniyor. Hata gördüğü anlarda futbolcuları uyaran ve yapılmasını istediği şeyler ile ilgili bilgiler veren Cocu, oyuncuların idmanlardan arta kalan zamanlarının da boş geçmesini istemiyor.

TELEFONLA İLGİLENMEK YASAK

Sarı lacivertlilerde sabah 07.45'te başlayan maraton 23.00 itibarıyla sona eriyor. Kahvaltının ardından bireysel zamanları olan futbolculardan sürekli birlikte vakit geçirmelerini isteyen Hollandalı çalıştırıcı, bu sürelerde telefon ile kesinlikle ilgilenilmesini istemiyor. Futbolcuların sohbetlerine kendisi de katılan Cocu, bu sayede oyuncularla daha yakından ilgilenip bir bağ kuruyor ve hem onları tanıyor, hem de oyuncuların kendisini tanımasına olanak sağlıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe İstanbul İsviçre Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Rizespor’lu:

bundan bi cacık olmaz,şampiyon yine Beşiktaş olur.

5
9
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bu sene,,Şampiyon Galatasaray değilmiydi rizeli..??

yanıt6
yanıt4
SADO:

hayırdır sen kim oluyorsun da yasak koyuyorsun aliesi çocuğu karısı var milletin herkes sen gibi değil

2
12
yanıtYanıtla
Isimsiz:

Niye Otelin Telefonu veya koca Fenerbahce nin Telefonu olan görevlisi yokmu.

yanıt1
yanıt1
Lukasz:

2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu Şampiyonu Galatasaray

4
5
yanıtYanıtla
türkoglu:

disiplin sart ve calismak tabiki biraz sabir edilirse bu adam is yapacak gibi

4
1
yanıtYanıtla
malcolm x:

bu nasıl iş arkadaş aykut hoca sen bunları nasıl yetişdirdin.cocuya yazık olucak elindeki malzeme defolu adam ne yapacak valla işi zor yönetim desen daha tık yok.yüz tane isim çıktı bazılarıyla görüşüldü türkiyeye bile getirildi ama ortada hiç bir şey yok.lafla peynir gemisi yürümüyor.aziz yıldırıma karşı aslandı yönetime gelince kedi oldu.kendisinide severim destekde verdik kombine pasalig ürünler kapış kapış alındı.artık icraat istiyoruz azizi gönderdinizde ne oldu diyenlere ağzımızı açamıyoruz...

1
2
yanıtYanıtla
ne alaka:

bundan da birşey olmaz gonderırız yakında bunu hoca mı olur bundan ozan tufan topal Souza ile yola devam edilir mi ne olursa olsun bes parasız olalım o mevkilere adam bulamayalım eksik çıkalım yeterki onlar oynamasınlar yazıklar olsun

0
2
yanıtYanıtla
metin:

doğru karar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title