Haberler

Fatih Terim: Yerry Mina ile İlgilendiğimiz Doğrudur

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'nin de istediği Yerry Mina'yla ilgili "Açıkçası onunla ilgilendiğimiz doğrudur." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Barcelona'da forma giyen Kolombiyalı defans Yerry Mina'yı beğendiğini belirterek, "Açıkçası onunla ilgilendiğimiz de doğrudur. Barcelona'da oynamıyordu, yedekti. Kolombiya'da da yedekti. Ama ilk maç hatalı gol yeyince iki stoperi değiştirdiler" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından gelen soruları yanıtladı. Bir takım kurup, bunu her sene değiştirmekten ziyade takımı küçük küçük dokunuşlarla güçlendirmenin doğru olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, "Büyük takımlarda temel çok fazla zedelenmemelidir. Çekirdek grup takım içerisinde muhafaza edilebilmelidir. Şöyle bir strateji yapacağız; yarışmacı takımımız yarışırken, diğer yandan da herhangi bir oyuncuya bir şey olur, daha iyisini de bulma amacıyla da arkadan bu takımı hazırlamalıyız. Bu gençlerden olabilir, başka takımdaki yetenekli oyuncuları takip edip, buraya kazandırarak olabilir. Ama her ikisini de aynı anda götürmeliyiz" değerlendirmesinde bulundu.

Fatih Terim: Yerry Mina ile İlgilendiğimiz Doğrudur

"GALATASARAY'A DEĞER KATACAK AKADEMİYİ KURUYORUZ"

Galatasaray markasına değer katacak bir akademi yapmak için uğraştıklarını vurgulayan Fatih Terim, "Galatasaray futbol takımına değer katacak akademiyi kazandırmak üzere harekete geçtik. Oradan en kısa zamanda Galatasaray adına iyi şeyler alacağımızı ümit ediyorum. En azından şu kısa dönem içerisinde altyapıdan birçok oyuncuyu bizim tarafımıza yanaştırmış gibi görünüyoruz. Önce akademi bunun arkasından Galatasaray Türkiye Ligi'nde, Türkiye Kupası'nda ve Avrupa Kupası'nda başarılı olmasını sağlayacak kadro kurmak için kolları sıvadık. Burada başarılı olmasını temin edecek bir kadro ile uğraşırken aynı zamanda Florya'da fizik olarak birçok eksiğimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Bu arada UEFA'nın yaptırımdan dolayı yerli, yabancı 300'e yakın oyuncu grubunu arkadaşlarımla beraber her gün izliyoruz" ifadelerini kullandı.

"MINA İLE İLGİLENDİĞİMİZ DOĞRUDUR"

Rusya'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda beğendiği oyuncuları da açıklayan Terim, "Mbappe ve Neymar'ı çok beğeniyorum. Godin'i çok beğeniyorum. Beğendiğim oyunculardan bir tanesi Yerry Mina. Açıkçası onunla ilgilendiğimiz de doğrudur. Barcelona'da oynamıyordu, yedekti. Kolombiya'da da yedekti. Ama ilk maç hatalı gol yeyince iki stoperi değiştirdiler" diye konuştu.

Deneyimli çalıştırıcı ayrıca Türkiye'de beğendiği futbolcuların olduğunu belirterek, "Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'da da beğendiğim oyuncular var. Bir değil birkaç var. Haksızlık olmaması için kimsenin ismini tek söylemeyeyim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Fatih Terim Yerry Mina Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (12)

antits:

Bu adamı seven bi allahın kulu yok.

10
14
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

ADAM OLMADIĞINI BİZ BİLİYORDUK ZATEN HERKESİN BİLMESİNE NE GEREK VARDI FATİH TERİMMMMM

3
18
yanıtYanıtla
kardelen:

fatih kebabçı geliyor kaçç

3
14
yanıtYanıtla
mastique:

herkes ilgilenir ve herkesin bir degeri vardir. Fenerbahce bunu öder ve alir. Ac tavuk kendini bugday ambarinda sanarmis

5
12
yanıtYanıtla
kebapcı selo:

istemedigide yok pratorun herşeyi istiyor yerri mina ingiltere varken size niye gelsin konya spora golmu atmaya gelecek ne kazanacak bu ülkede anca şike yaparsınız

2
13
yanıtYanıtla
kebabpçı selo:

var mı kebap isteyen

6
6
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Bu çakma mafya bozuntusu hala konuşuyor ya bende buna tutuluyom. Fenerbahçe li olarak söylüyorum futbol bilgisi tartışmasız 10 numara ama karakter 0...

6
3
yanıtYanıtla
Ali:

Fatih terim hadini asti

2
7
yanıtYanıtla
Muhittin:

Anca ilgilenirsiniz sonra denayeri alirsiniz

4
3
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

GALATASARAY 2000 YILININ SAMPIYONU OLMADAN EVVELDE Benzer Bir ALT YAPI PROJESI icindeyken ve bilhassa BASINDAN FATIH TERIM ORGANIZESI VARKEN FATIH TERIM CEKIP Gitti. ARDINDA OYAPILANMAYI YÖNETECEK Kimseyi BIRAKMADAN. . Simdi GECMISTEKI SENARYONUN TEKRAR YASANMAYACAGI GARANTISI VARMI ?? FUTBOLDA DÜN YOK YARINDA (!!) YOK. . . SADECE BU GÜN VAR. . Birigelirrrr. . . Birigider Misali. .

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title