Haberler

17'nci Kadıköy Çocuk Tiyatro Festivali Başladı

17'nci Kadıköy Çocuk Tiyatro Festivali başladıİSTANBUL,(DHA)-KADIKÖY Belediyesi'nin gelenekselleşen Çocuk Tiyatro Festivali başladı.

17'nci Kadıköy Çocuk Tiyatro Festivali başladı

İSTANBUL,(DHA)-KADIKÖY Belediyesi'nin gelenekselleşen Çocuk Tiyatro Festivali başladı. Bu yıl 17'ncisi düzenlenen festivalde binlerce çocuk tiyatro ile tanışıp, açık havada oyun izlemenin tadını doyasıya çıkardı.

7'nci Kadıköy Belediyesi Çocuk Tiyatro Festivali başladı. Kadıköy Belediyesi Selamiçeşme Özgürlük Parkı Anfi Tiyatro'da sahnelenen oyuna aileleriyle birlikte gelen binlerce çocuk katıldı.?Külkedisi Masalı? adlı oyunu keyifle izleyen minikler eğlenceli anlar yaşadı.

Çocukları tiyatro ile tanıştırıp, onlara açık havada oyun seyretme keyfini yaşatan festival, 15 gün boyunca her akşam farklı bir çocuk oyununu ücretsiz izleme imkanı sundu. Uzun kuyruklar oluşmaması için davetiye uygulamasına geçilen festivalde, izleyiciler davetiyelerini Özgürlük Parkı'nda bulunan Açık Hava Tiyatro gişesinden ve Kadıköy Belediyesi Kültür Merkezleri'nden temin ederek yerlerini aldı.

'ÖZGÜRLÜK PARKI'NDA TİYATRO İZLEMEYE GELDİK '

Tiyatroyu çok sevdiğini belirten Rüya Aksoy,? Bugün bebeğimle Özgürlük Parkı'nda tiyatro izlemeye geldik. Burayı çok seviyorum ve buraya gelmeyi hayal etmiştim? dedi.

'TİYATRO İZLEMEK ÇOK KEYİFLİ'

Oyunu sabırsızlıkla beklediğini ifade eden İda Doğrayan,? Annemle açık hava tiyatrosunda oyun izlemeye geldim. Herkes buraya gelsin? sözlerini kullanırken, Bartu Boztepe ise tiyatro izlemenin çok keyifli olduğunu söyledi.

Kadıköy Çocuk Tiyatro Festivali 15 gün sürecek ve 25 Temmuz Çarşamba akşamı son bulacak.

(GÖRÜNTÜLÜ/FOTOĞRAFLI)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Belediyesi Kadıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Lille elendi mi? Aston Villa-Lille UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı sona erdi 18-19 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 18-19 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? OLY hangi takım? OLY açılımı ne? Fenerbahçe Olympiakos maçını şifresiz veren kanallar! Fenerbahçe Olympiakos maçını hangi kanal veriyor? Survivor bugün yok mu, neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Survivor maçtan sonra yayınlanacak mı? Denizbank Torun Tower'ı satın aldı mı? Lille Aston Villa maçı CANLI izle! 18 Nisan Lille A.Villa Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title