Haberler

Bursa'da Çarpışan İki Motosiklet Alev Aldı, 3 Kişi Yanarak Can Verdi

Güncelleme:

Bursa'da iki motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 2 motosiklet de alev alırken feci kazada 3 kişi yanarak can verdi, 1 kişi de yaralandı.

Bursa'nın İznik ilçesinde iki motosikletin çarpıştıktan sonra alev alması sonucu 3 kişi yanarak feci şekilde hayata veda etti, 1 kişi ded yaralandı.

ALEVLER YÜKSELDİ

Alınan bilgiye göre, İznik-Yenişehir karayolunun 3. kilometresinde, sürücülerinin kimler olduğu ve plakaları henüz belirlenemeyen iki motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki motosiklet de alev aldı.

3 KİŞİ YANARAK CAN VERDİ

Çevredeki vatandaşlar alevlere yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. Yangının söndürülmesinin ardından jandarma ekiplerince yapılan incelemede, motosikletlerde bulunan 4 kişiden 3'ünün hayatını kaybettiği, birinin ise ağır yaralandığı belirlendi.

MORGA KALDIRILDILAR

Olay sonucu yaşamını yitirenlerin Vedat Samur, Kadir Şarlı ve Alper Varol olduğu anlaşıldı. Bu kişilerden Şarlı ve Varol'un yanarak öldüğü tespit edildi. Cesetler, İznik Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Sağlık ekiplerince aynı hastaneye kaldırılan yaralı Nurgül Sever'in ise hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Motosiklet İznik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (56)

Buse ekici:

Bağıra bağıra can verdiler demek hiç uygun olmamış bu insanların yakınları var sırf ilgi çekmek için bu tarz ifadeleri kullanmak doğru değil acilen düzeltilmesi lazım

43
1
yanıtYanıtla
iso:

allah anne ve babalarına sabır versin

21
0
yanıtYanıtla
Halil YILMAZ:

Yazik, Rabbim ölümün de hayirlisini versin. Amin.

16
1
yanıtYanıtla
ISPARTALI32:

sabahtan akşama kadar evimin önünden son gaz ve abartıı ekzozlarla çok sesli bir şekilde geciyorlarr kafa beyin dayanmıyorr yetkililierin motorsiklet kullanıcılarına artık bir müdahale bulunması lazımm günde kaç gencimiz farklı illerde yaralanıyor sakat ve ölümlü sonuçlar oluyor allah rahmet eylesinnn çok üzücü bir durum

15
1
yanıtYanıtla
Numan:

Çok azapli bı ölüm Allah taksiratlarini affetsin ölümünde hayırlısıni nasip etsin

15
0
yanıtYanıtla
ne önemi var:

ŞU SAĞLIKCILARIN HAREKETLERE BAK HİÇ PROFOSYENEL DEĞİL TINTIN HAREKET EDİYORLAR ÖNCE İŞİNİZİ SEVİN PARA İÇİN YAPILAN HIZMET OKADAR OLUR GENC VE DINAMIK KISILER BEN ACIL TIP TEKNISYENI OLMALI KAFASINDA ESARP 1 MT BOYUVA KILO O BİÇİM ONUN KENDINE FAYDASI YOK KIME FAYDASI OLUCAK . . .

0
13
yanıtYanıtla
AZRAİL:

MOTOSİKLET KULNANLARA ACİNİYORUM

7
6
yanıtYanıtla
asker:

bizde size acıyoruz trafikte bekleyişine park yeri bulamayışınıza

yanıt1
yanıt0
vatndaş:

obür tarafta yanacak yerleri kalmamıştır

1
12
yanıtYanıtla
Hanzo:

Motosiklet eglencemizdir

0
12
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title