Haberler

Galaxy Note 9 Sızıntısı,tasarımın Note 8'e Benzediğini Gösteriyor

Samsung Galaxy Note 9 Sızıntısı Radikal Bir Tasarım Değişikliği Olmadığını Gösteriyor.

Samsung Galaxy Note 9 Sızıntısı Radikal Bir Tasarım Değişikliği Olmadığını Gösteriyor.

Galaxy Note 9 Sızıntısı,Tasarımın Note 8'e Benzediğini Gösteriyor.

Android Headlines tarafından ortaya çıkarılan ve Samsung tarafından resmi olarak hazırlandığı iddia edilen yeni tanıtım görselinde yeni amiral gemisi telefon Galaxy Note 9'a aslında görülecek fazla bir şey olmadığını gösteriyor. Galaxy Note 9 en azından tasarım olarak bir önceki model Note 8'e oldukça benziyor.

Note 8

Eğer bu resim doğruysa Note 9'un bir çok açıdan Note 8'e benzediği açık. Alttaki çerçeve biraz daha ince olabilir, S-Pen yuvası biraz daha farklı olabilir. ancak kesin bir şey söylemek zor. Samsung'un özellikle tanıtım videosunda S-Pen'in farklı ilave fonksiyonlara ve bluetooth desteğine sahip olacağını belirtmiştik.

Temel özelliklerinin dışında tasarım değişikliği pek fazla olmayan bir "Yükseltilmiş Sürüm" olarak karşımıza çıkacak gibi. Burada parmak izi sensörü farklı bir yere yerleştirilecek olabilir. Söylentiler ekrana entegre edilebileceği yönündeydi. Ancak her iki durumda da kameraların yanında olmamalı.

Samsung'un resmi tanıtım etkinliği bildiğiniz gibi 9 Ağustos'ta yapılacak. Bekleyip göreceğiz.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Samsung Galaxy Galaxy Note Samsung Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title