Haberler

Ticwatch Pro, Bu 250 Dolarlık Akıllı Saat 1 Aylık Pil Ömrü Sunuyor

İşletim Sistemi Tabanlı TicWatchPro, Tam Bir Aylık Pil Ömrü Vaat Ediyor!

İşletim Sistemi Tabanlı TicWatchPro, Tam Bir Aylık Pil Ömrü Vaat Ediyor!

TicWatch Pro, Bu 250 Dolarlık Akıllı Saat 1 Aylık Pil Ömrü Sunuyor.

Çoğu işletim sistemli akıllı saatlerin bir gün sonra şarj edilmesi gerekir. Ancak Mobvoi'nin yeni TicWatch Pro modeli bu trendi tersine çevirebilir.

Mobvoi TicWatch Pro katmanlı bir ekran ve özel bir güç tasarrufu modu sayesinde tek bir şarjla beş ile otuz gün arasında bir kullanım ömrü sunuyor.

TicWatch Pro'nun ekranı, büyük 45 mm'lik bir kasada yer alıyor.Bir OLED ekranın yanı sıra daha basit bir Film kompanse Süper Twisted Nematic (FSTN) LCD ekran içerir.

Essential Mod'ta OLED ekranın üstündeki şeffaf ve tek renkli katmanda zaman, tarih, adım sayma ve kalp atışı hızı izlemesini gösterir.

Smart Mod'a geçildiğinde ise, fitness etkinliğinde toplanan tüm veriler senkronize edilir. Daha sonra, ne kadar yolculuk yaptığınızı, kaç kalori yaktığınızı ve tüm uygulamalarınızı ve renkli Asistan ekranındaki Google Asistan'ı göreceksiniz.

TicWatch Pro IP68 standardında, su geçirmezlik içerir. GPS ve NFC desteği ile birlikte geliyor.

Mobvoi gerçekten giyilebilecek tasarıma sahip güzel bir akıllı saat yapmış. Fiyat tarafında ise bir çok markanın, Fossil, Huawei, Misfit gibi ürünlerine göre pahalı, ancak hala 329 dolarlık Apple Watch'tan daha ucuz kalıyor. Üstelik bir aylık kullanım süresi diğerlerinde hiç olmayan bir özellik…

Teknik Özellikleri

Operating System

Wear OS by Google™

Dimensions

D45mm x 14.6mm

Display

1.39" AMOLED 400 x 400 + FSTN display

Chipset

Qualcomm® Snapdragon Wear™ 2100

Memory

RAM: 512MB / Storage: 4GB

GPS

GPS / AGPS

NFC payments

Google Pay ™

Sensors

Accelerometer, Gyro, Magnetic Sensor,

PPG Heart Rate sensor, Ambient Light

Sensor, Low Latency Off-Body Sensor

Connectivity

Bluetooth: 4.2 / Wi-Fi: 802.11bgn 2.4GHz

Battery and Charging

Capacity:415mAH

Charging method: Dock with USB cable

Battery Life

Smart Mode: 2 days;

Essential Mode: 30 days

Mixed usage: between 5-30 days

Water and Dust Resistance

IP68

Kaynak: Teknotalk.com / Ekonomi

İşletim Sistemi Google Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title