Haberler

Dha İstanbul Bülten - 1

Şişli'de mendil satarak geçimini sağlayan yürüme engelli bir kişinin, zabıta ekipleri tarafından alınarak Kağıthane'de kaldırıma bırakıldığı iddia edildi.

Şişli'de mendil satarak geçimini sağlayan yürüme engelli bir kişinin, zabıta ekipleri tarafından alınarak Kağıthane'de kaldırıma bırakıldığı iddia edildi. Yetkililerden yardım isteyen kişi, olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kağıthane'de, Sadabat Mesire alanın kenarında kaldırımda yerde yatan kişi olduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, isminin Ufuk Kozan olduğu öğrenilen kişi için sağlık ekipleri istedi. Kozan, kendisinin zabıta ekipleri tarafından Şişli'de 4 kişi ile birlikte alınarak buraya bırakıldığını iddia etti.

Mendil satarak geçimini sağlayan yürüme engelli Ufuk Kozan, "Zabıtalar Mecidiyeköy'den alıp beni buraya bıraktılar. 4 kişi daha vardı yanımda onlar buradan gitti. Damar tıkanıklığım var, ayaklarımın üzerine basamıyorum. Dün gece ben uyurken tekerlekli sandalyemi çaldılar. Dışarıda parklarda yatıyorum. Şimdi niye böyle yapıyorlar bilmiyorum. Tekerlekli sandalye benim elim ayağımdı. Beni Şişli'de akaryakıt istasyonu var oraya bıraksalar keşke. Orada özürlü tuvaleti var. Ne olur bana yardımcı olun" diye konuştu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri evsiz, yürüme engelli Kozan'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kozan, daha sonra ambulans ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Görüntü Dökümü

------------------------

-Ufuk Kozan ile röportaj

-Ufuk Kozandan genel ve yakın detaylar

-Sağlık ekiplerinden detay görüntü

-Kozanın ambulansa alınması

-Ambulansın gidişi

12.07.2018 - 21.21 Haber Kodu : 180712220

12.07.2018 - 21.12 Haber Kodu : 180712219

====================================

8- PATENLİ GENÇLERDEN TEHLİKELİ YOLCULUK

İSTANBUL DHA

Beylikdüzü'nde patenli bir genç, kazaya davetiye çıkarırcasına karayolunda bir kamyonetin arkasına tutunarak yolculuk yaptı.

Beylikdüzü'nden Avcılar yönünde hareket halindeki bir kamyonetin arkasına tutunup patenleriyle ilerleyerek trafiği de tehlikeye sokan genç, yürekleri ağza getirdi. Kamyonetin arkasında kaldığı için şoför tarafından fark edilmeyen patenci genç, bir otomobilin sürücüsü tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Genç, kamyonetin arkasına tutunmayı sürdürerek gözlerden kayboldu. Kaydeden kişi, görüntüleri sosyal medya hesaplarından da paylaştı.

Görüntü Dökümü:

------------------

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler

-Kamyonetin arkasında tutunan patenli genç

12.07.2018 - 21.46 Haber Kodu : 180712223 - Kılıç

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane Zabıta Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title