Haberler

Elanı Sunset Lounge'da Ödüllü Dj Geceleri Başladı!

Güncelleme:

Pazar günleri düzenlenen BBQ partilerden sonra 14 Temmuz Cumartesi günü itibariyle Burn sponsorluğunda ödüllü DJ geceleri başlıyor.

Türkiye'nin ve dünyanın turizm destinasyonu Bodrum'da bu yaz da turizmin kalbi eğlenceyle atmaya devam ediyor. Türkiye'nin ve Avrupa'nın En İyi Spa ve Wellness Oteli, Türkiye'nin ve Avrupa'nın En İyi Beach Resort'ü gibi uluslararası alanda 24 farklı ödülün sahibi Sianji Well-Being Resort, yepyeni mekanı Elani Sunset Lounge ile Kos ve Kalimnos manzarası eşliğinde, çılgın kalabalıklardan uzakta daha nezih bir eğlence sunuyor. Bu kapsamda her pazar BBQ partide DJ İlker Sargın gastro müziğiyle misafirlerine farklı bir deneyim yaşatırken, 14 Temmuz Cumartesi günü başlayacak Burn sponsorluğundaki ödüllü DJ geceleri ise müziğin ritmine kendini bırakmak isteyenlere hitap ediyor. "Ödüllü mekana ödüllü geceler" mottosuyla oluşturulan konseptte, 14 Temmuz'da saat 17:00 itibariyle son zamanların gece hayatının yıldız isimleri Kerem Tekinalp, Emre Şenol, Kubilay Aydın, Harun Baş, Arda Haksal, 18 Temmuz'da Emre Öğütçü, Arda Haksal, 20 Temmuz'da Koray T, Arda Haksal, 25 Temmuz'da Sezer, Arda Haksal, 27 Temmuz'da Junior, Arda Haksal, 28 Temmuz'da dünyanın en büyük DJ yarışması Burn Residency'den 100 bin Euro'luk ödül kazanan Furkan Kurt, Arda Haksal DJ kabinin başına oturacaklar. Şef Hasan Karabulut ise Elani Sunset Lounge misafirleri için bol seçenekli ve hem göze hem de mideye hitap eden menü sunarken, Elani'nin barından çıkan enfes kokteyller de tadılacak. Otelin dışından ayrı bir girişi olan Elani Sunset Lounge için arabanızla geldiğinizde vale hizmetinden yararlanabilir ya da özel teknenizle gelirseniz, Sianji'nin iskelesinden yararlanabiliyorsunuz. Elani Sunset Lounge'daki programlar hakkında bilgi sahibi olmak ve rezervasyon yaptırmanız için 0252 382 82 17 telefon numarasını aramanız yeterli.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title