Haberler

Adnan Oktar'ın, Suç Delillerini Yok Etmek İçin Malikanesine Onlarca Mikrodalga Yerleştirdiği Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yapılan operasyonla ilgili ilginç bilgiler gelmeye devam ediyor. Adnan Oktar ve ekibinden 235 kişinin gözaltına alındığı sırada malikanesinde yapılan aramada ilginç bir bilgi daha ortaya çıktı. Malikanenin içinde onlarca mikrodalga fırın, olası operasyonda suç delillerini yok etmek için temin edilmiş.

OLASI OPERASYONDA DELİL YOK ETMEK İÇİN TEMİN EDİLMİŞ

Hürriyet yazarı Nagehan Alçı'nın köşesine taşıdığı operasyonun detayları ile ilgili, "Öğrendiğim ilginç bir detay da operasyonda köşkte ele geçen 10 mikrodalga fırın. 99'daki operasyonun travması ile önlem olarak bu fırınları köşkün çeşitli yerlerine yerleştirmişler. Olası bir operasyonda hard diskleri ve telefonları yakmayı planlıyorlarmış ancak başaramamışlar." bunları yazdı.

Adnan Oktar, Suç Delillerini Yok Etmek İçin Malikanesine Onlarca Mikrodalga Yerleştirdiği Ortaya Çıktı

"MÜRİDLER PRESTİJİNİ ARTTIRMAK İÇİN OKTAR'A PARA VE KADIN SAĞLIYORMUŞ"

Erkeklerin örgüt içinde yükselmesi için 2 şey gerekiyormuş: Oktar'a para ve kadın sağlamak. Ne kadar çok para ve kadın bulunursa o kadar prestiji artıyormuş müridin.

Kadın bulmak için de herkesin onun için belirlenen mekanlarda çalışması gerekiyormuş. Belli kafeler, kulüpler, alışveriş merkezleri… Buralarda yakışıklı ve zengin müritler 'kız tavlıyor'. Bir ilişkiye başlanıyor, evlenme vaadediliyor, kızın müstehcen görüntüleri kaydediliyor (emniyet 25 örgüt evi tespit etmiş, hepsinde gizli kamera düzeni var). Sonrasında psikolojik ilaçlar verilerek kızlara turnike denen toplu tecavüzler başlıyor. Adnan Oktar'ın karşısına tüm bunları yaşayan kızlar çıkarılıyormuş, yani enkaz haline getirlip ondan sonra 'huzura çıkarılıyorlarmış'.

Adnan Oktar, Suç Delillerini Yok Etmek İçin Malikanesine Onlarca Mikrodalga Yerleştirdiği Ortaya Çıktı

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Adnan Oktar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title