Haberler

    Galatasaray'ın Türk Kaleci Adayı Listesine Sinan Bolat da Girdi

    Güncelleme:

    Yerli kaleci transfer etmeyi planlayan Galatasaray, eski kalecilerinden Sinan Bolat'ın peşine düştü.

    Fatih Terim'in de açıkladığı yerli kaleci transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın listesine Belçika temsilcisi Antwerp forması giyen Sinan Bolat da girdi.

    Belçika basınında (Het Laatste Nieuws) geniş yer bulan haberde, bir Türk kaleci almak isteyen Galatasaray'ın Sinan Bolat isminin üzerinde durduğu belirtildi. Antwerp, iki yıl daha sözleşmesi olan Sinan için İspanyol temsilcisi Rayo Vallecano'dan gelen 800 bin euroluk teklifi geçtiğimiz günlerde geri çevirmişti.

    GEÇEN SEZONKİ BAŞARIDA BÜYÜK PAY SAHİBİ

    Haberde Fatih Terim'in 2009 yılında Sinan Bolat'ı A Milli Takım'a alan ilk isim olduğunun da altı çizildi. Sinan geçen sezon ligi orta sıralarda bitiren Antwerp formasıyla sergilediği başarılı performansla bir kez daha dikkat çekmişti. 29 yaşındaki kaleci 37 lig maçında oynarken, bu maçların 14'ünde kalesini gole kapatmıştı.

    ALTERNATİFLER ARASINDA ÇAĞLAR VE ERCE DE VAR

    Galatasaray'ın yerli kaleci alternatifleri arasında Kardemir Karabükspor'dan Çağlar Akbaba ve Altınordu'dan Erce Kardeşler de yer alıyor.

    Sarı-kırmızılı takımın birkaç hafta içerisinde yerli kaleci transferini bitirmesi bekleniyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Sinan Bolat Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    Izzet demir:

    Allah korusun. Gs de kaç maça çıktı doğru düzgün kurtarışı olması. Sürekli dört yedi. Çapsız kaleci.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    80 milyonluk türkiyede yerli kaleci sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor alt yapıdan futbolcu çıkmadığı sürece yurt dışında başarı gelmez ben ilkokul mezunuyum bunu düşünebiliyorum üniversite bitirmiş patron olmuş şirketler yöneten idareciler bilmiyormu

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Gerçek CİMBOM:

    şaka yapıyosunuz herhalde futbolcu olsa formunu artırdı sahada basmadık yer bırakmıyor diyecemde kaleci sinan bolatta ne değişti. doğru durust oynatmadan gönderdiniz niye alacaksınız hayırdır

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Co hart:

    Hahahahaha en son bissürü para verip oynatmadan yolladıydı.Moneyfatih Mustafa sarp i da alın oda yerli ??

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title