Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu: Transfer İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini söyledi.

İsviçre 2. Lig ekibi Lozan'a Pontaise Olimpiyat Stadı'nda 2-1 mağlup oldukları hazırlık maçından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cocu, maça gelen Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür etti.

Cocu, "Çok sayıda taraftarımız bugün yanımızdaydı. Onların burada olması bizim için futbolcular için son derece güzel bir ortam oluşturdu. Futbolun böyle ortamlarda oynanması her zaman bizim için güzeldir." ifadelerini kullandı.

Hollandalı teknik adam, maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"OYUNU DOMİNE ETTİK"

"Yaratıcı bir oyun sergiledik, oyunu domine eden taraf bizdik. Pas oyunumuzu istediğimiz gibi yapabildiğimiz dakikalar vardı. İlk yarı kendi oyunumuzu oynama yönünde olumlu görüntüler sergiledik. Pozisyonlar ürettiğimiz bir ilk yarıyı geride bıraktık. Gol atmakta hala bazı zorluklar yaşıyoruz ama bu her antrenmanda çalıştığımız bir konu. İnanıyorum ve kesinlikle eminim ki bu konuyu geliştireceğiz."

Cocu, maçın ikinci yarısında çok geniş alanlar bıraktıklarını, açıldıklarını ve sahanın boyunu uzattıklarını belirtti. "Sahanın boyunu uzattığımızda da böyle güzel golleri kalemizde görmüş olduk." diyen Cocu, maçtan bu nedenle mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Cocu, 2-0'dan sonra pes etmediklerini, başlarını öne eğmediklerini ve gol atmayı başardıklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"TEMPOMUZU YUKARI TAŞIMAK İÇİN ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"

"Skor bizim için önemli. Profesyonelleriz her zaman kazanmak isteriz. Ama şunu da bilmek gerekiyor çok uzun zamandır antrenman yapmıyoruz. Bazı oyuncularımızın fizik düzeylerini daha yukarılara taşımaları gerekiyor. Bunun üzerine çalışmaları gerekiyor. Bir tatil dönemini geride bıraktık. Kazanmak, o tempomuzu yukarıya taşımak için bir zamana ihtiyacımız oluyor muhakkak. Dediğim gibi bazı oyuncuların kendilerini bu anlamda geliştirmesi gerekiyor."

MEHMET TOPAL'A ÖVGÜ

Mehmet Topal'ı öven Cocu, ikinci yarıda oyuna giren futbolcunun kaptanlık pazubendi kolunda olmamasına rağmen ikinci yarının tamamında arkadaşlarına bir kaptan gibi davrandığını vurguladı.

Cocu, "Takım içinde bir kaptan vasfı olduğunu herkese gösterdi. Takıma nasıl ait ve dahil olduğunu gösterdi. Bu bana göre çok önemli bir örnekti. Mehmet Topal'ın bu göstermiş olduğu davranış onun nasıl bir oyuncu olduğunu sergiledi diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"TRANSFER İÇİN İSİM VEREMEM, ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

Transferlere ilişkin gazetelerde çok fazla iddia olmasından yakınan Cocu, şunları kaydetti:

"Takımın genel resmini ne noktaya getirebiliriz, ne noktadayız bunun üzerine çalışıyoruz. Hangi pozisyonlarda oyuncuya ihtiyacımız olduğunu biliyoruz ama şu anda herhangi bir isim veremem. Tamamen sonlanınca, transferler bitince ancak onu duyurabiliriz ama bu konu üzerinde çok çalıştığımızı söyleyebilirim. Kolay değil işimiz. Bazı sınırlamalar var önümüzde ama doğru kararı verebilmemiz için zamanı iyi kullanmaya çalışıyoruz. Öncelikle o zamanda kalan süre zarfında eğer bir oyuncumuz gelirse buraya onu hazırlayabilmek için ilk maça elimizden gelen her şeyi yapabiliriz. Ama bunu önümüzdeki iki hafta gösterir. İki hafta içinde olacak gelişmelere göre bunu değerlendirebiliriz. Göreceğiz o maça hazır olur mu olmaz mı, bu duruma bakacağız."

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Topal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

SHABANI NONDA:

Bir Galatasaray şampiyonluğu görecek hoca daha, yazık. . . Türkiyedir Galatasaray!

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bi cacık olmayacak bu senede.

0
1
yanıtYanıtla
Ferhat:

Demedi demeyin meşhur bir lafımız var . Bu cocu dan bi olmaz :D

1
0
yanıtYanıtla
Fener:

Yine geç kalınmış ve takıma uyumsuz birkaç transferle sezona başlayacağız anlaşılan.

1
0
yanıtYanıtla
koku:

aynen. işin kötüsü şampiyonlar ligi ön elemesi var. yani önceki sene olduğu gibi bu sene de şampiyonlar ligi amacımız olmayacak. ah fenerim ah.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Cocu''da haklı takımdakilere uyum sağlayacak bir oyuncu bulmak gerçekten zor bunu dünkü maçta da gördük.

1
0
yanıtYanıtla
Gezgözarpacık:

Gene mi kanat oyuncusu yok, santrafor yok, stoper yok. Bana azizi çağırın...

1
0
yanıtYanıtla
Merithan:

TABİ VEREMEZSİN NE OLDU FB TÜRKİYENİN EN ZENGİN KULUBÜYDÜ PARA SPRUNU OLMAZDI DEMEK Kİ PARAYLA SADET OLMAZ PARAYLA KUPA KAZANILMAZ ABRAMOVİCH DÜNYADA KUPA BIRAKMAZDI KOÇ BAŞKANDA GÜNÜ KURTARMAK İÇİN İSMİ OLUPTA İÇİ GEÇMİŞ OYUNCULARI TOPLARSA OCAKTA MUMLA DOLAŞIR GENÇ KALİTELİ GELECEK VAD EDEN OYUNCULAR TOPLAR GÖZE HOŞ FUTBOL OYNATIRSA ŞAMPİYON OLMASI OKADAR ETKİLEMEZ HEM AVRUPA HEM TÜRKİYEDE BAŞARI İÇİN KÖKLÜ OYUNCULAR ALMASI LAZIM YOKSA AZİZ AGANIN ÇİFTLİGİ KOÇ AFANIN ÇİFTLİGİNE DÖNERRRRRR. . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Sülo:

Temmuzun ortasına geldık ortada transfer yok nasıl şampıyonlar lıgıne kalıcaksınız bu senede lıg erken bıter fb ıcın

0
0
yanıtYanıtla
eses:

alı koç cocuyu getırmekle hata yaptı fener başarılı olamıycak aykut kalıcaktı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title