Haberler

Galatasaray, 9 Futbolcusuyla Yollarını Ayırdı

Güncelleme:

Galatasaray, sözleşmesi sona eren 9 futbolcusuyla yollarını ayırdı. Tarık Çamdal ve Tolga Ciğerci de bu kafileye dahil olabilir.

Galatasaray, geride kalan sezon takımın sözleşmeli oyuncuları arasında yer alan 9 isimle yeni sezonda devam etmeme kararı aldı.

Mukavelesi sona eren 7 isme yeni sözleşme önermeyen sarı-kırmızılı ekip, 1 oyuncusunu satıp, 1 oyuncusuyla ise anlaşarak yollarını ayırdı.

YENİ OYUNCU TAKIMDAN AYRILDI

Sözleşmeleri sezon sonu itibarıyla biten 7 futbolcuya yola devam edilmedi.

Sarı-kırmızılı kulüp, Koray Günter, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Iasmin Latovlevici, Umut Gündoğan, Eray İşcan, Carrasco ile kiralık kontratı sonlanan Denayer ile vedalaştı.

Galatasaray, 9 Futbolcusuyla Yollarını Ayırdı

Bu isimlerden Koray Günter, İtalya'nın Genoa takımına, Umut Gündoğan ise Boluspor'a transfer olurken, diğer oyuncular henüz yeni bir takımla kontrat yapmadı.

CAVANDA VE ENDOĞAN ADİLİ GİTTİ

Galatasaray, yeni sezon öncesi mukavelesi bulunan 2 oyuncusuyla yollarını ayırdı.

Geride kalan sezonu Belçika ligi ekiplerinden Standard Liege'de kiralık olarak geçiren Luis Pedro Cavanda, 2,4 milyon avro bonservis karşılığında bu ekibe satıldı.

Galatasaray, 9 Futbolcusuyla Yollarını Ayırdı

Sarı-kırmızılı ekibe 2013-2014 sezonu devre arasında transfer olan ancak A takım formasını hiç giyemeyen İsviçreli oyuncu Endoğan Adili'nin sözleşmesi ise anlaşılarak feshedildi.

Oyuncunun, 2018-2019 futbol sezonundaki 1 milyon 120 bin liralık alacağının 620 bin lirasından feragat ettiği, kendisine ise 500 bin lira ödeme yapıldığı kaydedildi.

Galatasaray, 9 Futbolcusuyla Yollarını Ayırdı

TARIK VE TOLGA'NIN DURUMU BELİRSİZ

Galatasaray'da Tarık Çamdal ve Tolga Ciğerci'nin takımdaki geleceği ise belirsizliğini koruyor.

Transfer maliyeti ve beklentilerin çok altındaki performansıyla gündem olan Tarık Çamdal'a takım bulunması için çaba sarf edilirken, oyuncunun bu sezon alacağı 1 milyon 605 bin avroluk garanti ücret işleri zorlaştırıyor.

Galatasaray, 9 Futbolcusuyla Yollarını Ayırdı

Sezonun son bölümünde ağrıları olduğu gerekçesiyle maçlara çıkmayan ve teknik direktör Fatih Terim'in gözünden düşen Tolga Ciğerci ise kamp çalışmalarına da götürülmedi. Yıllık 2 milyon avro garanti ücreti bulunan Tolga için nasıl bir yol izleneceği merak konusu.

Galatasaray, 9 Futbolcusuyla Yollarını Ayırdı

Her iki oyuncunun da sözleşmeleri, 2019 yılı mayıs ayı sonu itibarıyla bitecek.

NAGATOMO VE DONK TAKIMDA KALDI

Öte yandan, 9 oyuncusuyla yola devam etmeyen Galatasaray'da Yuto Nagatomo'nun bonservisi alınırken, Ryan Donk'un sözleşmesi uzatıldı, Muğdat Çelik ve Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru ise kadroya dahil edilen isimler oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tarık Çamdal Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500

Yorumlar (12)

TÜRK:

temizlik dediğin böyle olur

29
6
yanıtYanıtla
gs uzmanı:

Tarık Çamdal ve tolga Cigerci de defolup gitsin

18
2
yanıtYanıtla
:

BÖYLE OLACAK İŞTE . 30 KİŞİLİK KADROYA GEREK YOK . AZ OLSUN ÖZ OLSUN . 20 KİŞİLİK KADRO YETERLİ .

18
0
yanıtYanıtla
isyan:

bu kadroyla şampiyonlar liginde final oynarız artık takviye yokmuuuu

6
5
yanıtYanıtla
gs:

Ben bunların arasında korayı farklı görüyordum, kumaşı kalteydi, şans verilse ya da kiralık gönderilse kendini bence geliştirirdi; yani bence koray bir süre daha bu şekilde izlenebilirdi.

5
2
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

tolgayı göz göre göre aldınız. gıccık oluyorum herife

6
0
yanıtYanıtla
nusret:

saçlarıda boyamayı unutmuş

2
4
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Ne temizligi yaa mukavelesi biten gitmis Kolaysa olanlari gönder Tarik Camdal mesela

3
1
yanıtYanıtla
Orhan:

Temizlik başlasın hele şükür

4
0
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Burada yorum yapan bazı denyolara şunu söylemek istiyorum Galatasaray kulübü bu oyunculara alacaklarından vazgeç demiyor örnek bir futbolcu yıllık bir milyon euro alıyorsa oyuncuya Anadolu takımı üç yüzbin euro teklif ediyor kalan yedi yüzbin Euro’yu yine gs ödüyor ama bazı futbolcular İstanbul’un gece hayatından vazgeçemiyor bir sözleşme yapılmışsa tek taraflı fesedemezsiniz

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title