Haberler

FIFA Dünya Kupası'nda Final Heyecanı

2018 FIFA Dünya Kupası finalinde Hırvatistan ile Fransa yarın TSİ 18.00’de karşı karşıya gelecek.

2018 FIFA Dünya Kupası finalinde Hırvatistan ile Fransa yarın TSİ 18.00'de karşı karşıya gelecek. Turnuvada Fransa 3. kez finalde mücadele edecekken, Hırvatların ise ilk final heyecanı olacak.

Rusya'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda 1 aylık maraton sonunda kupa sahibini bulacak. Fransa ile Hırvatistan, yarın TSİ 18.00'de başkent Moskova'daki Luzhniki Stadı'nda kupayı müzesine götürmek için mücadele edecek. Müsabakayı Arjantin Futbol Federasyonu'ndan Nestor Pitana yönetecek. Pitana'nın yardımcılıklarını Hernan Maidana ve Juan Belatti yapacak.

Fransa'nın üçüncü finali

Danimarka, Peru ve Avusturalya'nın yer aldığı C Grubu'nu lider tamamlayan Fransa, son 16 turunda Arjantin ile karşılaştı. Güney Amerika ekibini 4-3 ile geçen Fransızlar, çeyrek finalde de bir başka Güney Ameirka temsilcisi Uruguay'ı 2-0 mağlup etti. Yarı finalde ise Belçika'yı tek gol ile eleyen Fransa, Dünya Kupası'nda 3. kez final heyecanı yaşayacak. Fransızlar, 1998'de ev sahipliği yaptığı turnuvada kupayı müzesine götürmüştü. Fransa, 2006 yılında ise İtalyanlara kaybetmişti.

Hırvatistan'ın ilk final heyecanı

D Grubu'nda Arjantin, Nijerya ve İzlanda ile mücadele eden Hırvatistan, son 16 turuna lider yükseldi. Hırvatlar son 16'da Danimarka'yı, çeyrek finalde de ev sahibi Rusya'yı penaltılarla geçti. Yarı finalde İngiltere ile mücadele eden Balkan ekibi, geriye düştüğü maçta uzatma periyodunda kaydettiği golle tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nda finale çıktı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title