Haberler

Bahçeli: 24 Haziran'da Türkiye ve Türk Milleti Kazandı

Bahçeli: 24 Haziran'da Türkiye ve Türk milleti kazandı (1)Nursima Keskin / Ankara, (DHA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,MHP Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Bahçeli: 24 Haziran'da Türkiye ve Türk milleti kazandı (1)

Nursima Keskin / Ankara, (DHA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,MHP Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

24 Haziran seçimlerine değinen Bahçeli, "24 Haziran'da Türkiye ve Türk milleti kazandı" dedi.

Devlet Bahçeli,15 Temmuz'un ikinci yıl dönümü olduğunu anımsatarak FETÖ ile mücadeleye ağırlık verilmesini istedi. Bahçeli 'Aklımızı başımıza almazsak,şarlatanların,maskaraların oyuncağı olursak daha pek çok FETÖ ve türevleri gelecekte peydahlanacak, 15 Temmuz'da yapamadıklarını punduna getirdiklerinde hayata geçireceklerdir.Türkiye 15 Temmuz'la henüz tam bir hesaplaşma yapamamış, tedirginliği atamamış, riskleri aşamamıştır. Türkiye hem FETÖ belasını hemde PKK tehdidini tamamen bitirerek gündeminden çıkarmalı geleceğimiz emniyete alınmalıdır. Bu konuda devlet ve hükümete desteğimiz tamdır.Nitekim süreç uzadıkça ilk günkü kararlı duruş tavrını kaybederek tavsayabilecek hainler farklı kılık ve maskelere bürünebileceklerdir. Endişemiz budur.Yakın tehlikede budur' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title