Haberler

Sevgilisi Telefonunu Çalmakla Suçlayan Banka Yöneticisi, Cesedini Parçaladığı Genç Kızı Tuvalete Attı

Güncelleme:

Rusya'da banka yöneticiliği yapan genç adam, tartıştığı sevgilisini öldürdükten sonra parçalarına ayırarak tuvalete attı. Cinayeti itiraf eden cani adamın aldığı 9 buçuk yıllık ceza, kamuoyunda tepki ile karşılandı.

28 yaşındaki Rus bankacı Sergey Kovalchul, kız arkadaşı Vera Nurbaeva'yı boğarak öldürdükten sonra ekmek bıçağı ile iç organlarını çıkarıp tuvalete attı. Sergey, 23 yaşındaki sevgilisinin kesilmiş kafası ile el ve ayaklarını dört adet çöp poşetinin içine koyarak Moskova'nın dışında bulunan bir çöplüğe attı.

Sevgilisi Telefonunu Çalmakla Suçlayınca Öldürüp Parçaladığı Genç Kızı Tuvalete Attı

İTİRAF ETTİ

Genç kızın iç organları ve parçalanan bedeni bulunmamasına rağmen Sergey cinayetini itiraf edip pişman olduğunu söyledi ve cinayetten ceza aldı.

CANİCE ÖLDÜRÜP PARÇALADI

Daha önce uluslararası fuhuş çetesi tarafından kaçırılan kadın, internet üzerinden Sergey ile tanıştı. Yılbaşını beraber geçiren çift, Sergey genç kızı cep telefonunu çalmak ile suçlayınca tartışmaya başladı. Sergey, kız arkadaşını yere yatırıp boğduktan sonra banyoya götürüp vücudunu parçaladı. Cani adam, genç kızın iç organlarını tuvalete atıp sifonu çekti. Kafasını el ve ayaklarını çöp poşetine koyup çöpe attı.

Sevgilisi Telefonunu Çalmakla Suçlayınca Öldürüp Parçaladığı Genç Kızı Tuvalete Attı

9 YILLIK CEZA TEPKİ ÇEKTİ

The Bank of Moscow'da (Moskova Bankası) yönetici olan Sergey, polise teslim olması, zorluk çıkarmaması ve dava süresince iyi davranışlarda bulunmasından dolayı 9 buçuk yıl hapis cezası aldı. Kamuoyu verilen cezayı yetersiz görüp karara tepki gösterdi.

Sevgilisi Telefonunu Çalmakla Suçlayınca Öldürüp Parçaladığı Genç Kızı Tuvalete Attı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cep Telefonu Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (74)

ALİ:

TİPLE UĞRAŞMAYIN , TESPİTİ YERİNDE YAPALIM. İSLAMDAN UZAK HAYATLARIN TRAJİK SONUÇLARI. ÇOK YAZIK.

83
125
yanıtYanıtla
FARUK:

GERÇEKTEN GÜZEL VE YERİNDE BİR TESPİT.

yanıt8
yanıt2
...:

işidi ne cabuk unuttunuz diyen kamil , işidi müslüman olarak görüyorsun demekki seni zır cahıl senı

yanıt11
yanıt1
hu:

Ozgecan olayini hatırla bakalım

yanıt70
yanıt10
Veli:

ayrıca çocuk tacizi ve kaçırılma olaylarında dünyada 1. sıradayız. İslam ülkesiyiz ALİ

yanıt3
yanıt1
rm:

münevver ile özgecan da rus du zaten. cahil cahil konuşmayın ya. .

yanıt0
yanıt2
William:

Bir İslam ve doğal olarak abaza ülkesi olan Türkiye cumhuriyetinde millet bundan daha çirkin kadınlar için arabalar evler alırken, hediye ederken. . . bu herif hristiyan Ortodoks Rusya da gencecik bebek gibi kızı sırf kicikirik cep telefonunu çaldı diyerekten kesip doğruyor. . . . . . işte bu şımarık hep hristiyan ülkelerdeki kadın bolluğundandir. . . . bide tipsiz herif Türkiye''de olsa o kadınınla sevgili olabilmek için kadinin köpeği olurdu. . . .

7
71
yanıtYanıtla
Hakikat:

İslamla abazalığın ne alakası var , avrupalı 10 senede 4 eş değiştiriyor ufak tefek sebeplerden tartışmaktan ialamsa sana 4 hak tanıyor ve bu kadınlarada eşit hakları veriyor ve erkeğede bu eşitliği sağlamasını emrediyor hiç bir şey bilmeden sallamayn

yanıt77
yanıt2
SEBEB:

Iste onun is in BU Rus kadinlari AKIN AKIN TURKIYE YE GELIYORLAR RUSYA DA ADAM GIBI ADAM YOK?! HEPSI, SARHOS, MANYAK, CANI

52
14
yanıtYanıtla
Hanzo:

Adam benim gibi psikopatmış

3
30
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title