Haberler

Polisten Kaçış Videosunu Sosyal Medyadan Paylaşan Genç, Günler Sonra Yakalandı

Güncelleme:

Konya'da, "dur" ihtarında bulunan polisin üzerine otomobilini süren 19 yaşındaki M.F.K., bu anları cep telefonunun kamerasıyla kaydedip, sosyal medyadan paylaştı. Görüntülerden tespit edilip, yakalanan ve yanında ehliyeti olmadığı için ceza yiyeceğini düşünerek kaçtığını öne süren M.F.K. hakkında, '"trafik güvenliğini tehlikeye düşürme'" suçundan soruşturma açıldı.

"GÖZÜMDE CANLANIR KOSKOCA MAZİ"

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada M.F.K. tarafından sosyal medyadan paylaşılan video üzerine çalışma başlattı. Merkez Selçuklu ilçesine bağlı Yazır Mahallesi Ulusal Sokak'ta polisin 'dur' ihtarına uymayıp, otomobili polis memurunun üzerine sürdükten sonra kaçan sürücünün, bu anları da cep telefonunun kamerasıyla kaydedip, sosyal medyadan paylaştığı görüldü. 'Gözümde canlanır koskoca mazi, güzel kaçmışım' notuyla paylaşılan videodan sürücünün, M.F.K. olduğu belirlendi.

"PİŞMANIM" DEDİ, SERBEST KALDI

Ekipler, M.F.K.'yi yürüttükleri çalışma sonucu yakalayıp, gözaltına aldı. Hakkında 'trafik güvenliğini tehlikeye düşürme' suçundan işlem başlatılan M.F.K.'nin emniyetteki ifadesinde, "Otomobil, annemin üzerine kayıtlı. Bu olay, yaklaşık 2 ay önce oldu. Daha önce ehliyetsiz araç sürdüğüm için ceza yemiştim. O gün de ehliyetim üzerimde yoktu. Yine ceza yiyeceğim için polisten kaçtım. Pişmanım" dediği öğrenildi. M.F.K. ve otomobilde bulunan arkadaşı H.B.T., ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Cep Telefonu Konya 3.Sayfa Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne?
500

Yorumlar (17)

andsmero denizli:

Ohal yok mu ateş açın kaçıyorsa. ya o arabadaki terörist olsaydı? vurun abi sıkın gitsin kurşunu

51
6
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

ohal yandaşa yok muhalefete var kardeş :)

yanıt0
yanıt0
andsmero denizli:

neyine güvenir bu tipler? orada burada amcası dayısı olan bu ülkede her . . . yer

38
0
yanıtYanıtla
zfr:

Oh iyimiş. . pişmanım serbest. . kravat 5 yıl indirim. . iyi hal 3. 5 yıl indirim. . anaaa biz mi borçlu çıktık. . o zaman 3 yıl hilton otelde konaklama bizden olsun. . Bu mu adalet ?!

24
1
yanıtYanıtla
Tebrik:

Gözünde canlanacak koskoca mazi merak etme. İnşallah bu senin için ders olur

23
1
yanıtYanıtla
ölende mi suç öldürende mi:

bu bir nevi öldürmeye teşebbüstür cahillik farklı ahmaklık farklı allah korusun orada bir polis abimizi kardeşimizi ezse yaralasa yada şehit etse ne olacaktı şimdi bu pişmanım dedi yırtı bunu gören diğer salaklarda aynısını yapacak pişmanım diyecek hayır kardeşim çezası olması lazım ki diğerlerine ibret olsun para cezasıda değil atacaksın içeri 3 ay ile 1 yıl kalacak ömründen ömür gidecek bak gör sonra daha yapıyorlar mı

13
1
yanıtYanıtla
asdew:

bir konyalı olarak, böyle mallar yüzünden konyalılarla dalga geçenlere kızamıyorum.

11
0
yanıtYanıtla
suçun karşılığı cezadır:

Gidip birilerini öldürsün diye mi ceza vermeden bıraktınız, suç işleyenin tekrar işlememesi için caydırıcı etki nasıl oluşacak peki ?

8
0
yanıtYanıtla
Ase:

Isvicrede otobandaki hız sınırıni aştı ve insan canını riske attigi icin 6 ay hapis verdiler.parayada cevrilmedi. Bu kafayla gidersek daha neler görücez

7
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Bu kanı kaynayan genci, kanı kaynayanların yanına koymak lazım.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title