Haberler

Fenerbahçeli Aatif Chahechouhe: Takımdan Ayrılmak İstemiyorum

Güncelleme:

Fenerbahçeli Aatif, "İsteniliyor olmak mutluluk verici ama Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutluyum. İyi ilişkiler içindeyiz. Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmek bile istemiyorum." dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'nin Lozan şehrinde devam eden Fenerbahçe'de, tecrübeli futbolcu Aatif Chahechouhe sabah antrenmanının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"TAKIM OLARAK MUTLUYUZ"

Fenerbahçe'nin Faslı futbolcusu Aatif Chahechouhe, kamp çalışmaları ile ilgili olarak, "Kamp şu ana kadar iyi gidiyor. Çok yoruluyoruz. Herkes elinden geleni veriyor ve her şeyin yolunda gittiğini söyleyebilirim. Takım olarak mutluyuz. Takımda herkes birbiriyle iyi anlaşıyor ve iyi bir çalışıyor" diye konuştu.

"KALİTEME İNANIYORUM"

Teknik direktör Cocu ile ilgili olarak Aatif, "Yeni bir hocamız var. O da yeni bir oyuncu grubuyla tanıştı. Bizi antrenmanlarda gözlemliyor. Bizi antrenmanlarda gözlemliyor. Şu anda benimle ilgili ne düşünüyor bilmiyorum negatif veya pozitif düşüncem yok. Hocamız bize karşı dürüst. Herkese inandığını düşünüyorum. Onun inancına karşı bizim ne vereceğimiz önemli. Geçen sezon ilk zamanlar ilk 11 oyuncusu değildim sonradan 11'de oynamaya başladım. Sezon başında ilk 11 oynamaya başlarsam gerisi bana ait. Kendimi göstermeme gerekiyor. Kaliteme inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"HOCAMIZ HERKESE ÖNEM VERİYOR"

Aatif, Fenerbahçe'de yaşanan yönetim ve teknik ekip değişikliği ile ilgili, "Kulüpte çok şey değişti. Yeni başkan ve yeni teknik direktörümüz var ama biz Fenerbahçe olarak devam ediyoruz. Herkes şu ana kadar memnun görünüyor. Herkes en iyi şartları sunmak için elinden geleni yapıyor. Son derece iyi bir görüntü var. Hocamız sürekli bizi dinliyor ve herkese önem veriyor. Sezonun ilerleyen dönemlerinde bunun meyvesini alacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE'DEN AYRILMAYI DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM"

İsmi birçok kulüple anılan ve takımda kalıp kalmayacağı merak edilen Aatif, "İsteniliyor olmak mutluluk verici ama Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutluyum. İyi ilişkiler içindeyiz. Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmek bile istemiyorum. Ben bir şey söylemiyorum, başkaları konuşuyor. Fenerbahçe'nin futbolcusu olmaktan dolayı çok gururluyum" diye konuştu.

"FRANSA'YI DESTEKLİYORUM"

Aatif, Dünya Kupası finalinde Fransa'yı destekleyeceğini belirterek, "Fas orjinli Fransız olarak Fransa'yı destekliyorum. Umarım kupayı kazanan onlar olur. Hırvatlar'da buraya gelmeyi hak etti. Umarım Fransa ikinci yıldızı takacaktır" dedi.

"TAKIMIN PARÇASI OLMAKTAN MUTLUYUZ"

Futbolun içinde spekülasyonların sürekli olduğunu vurgulayan Aatif, "Spekülasyonlar her zaman olacaktır. Biz profesyonel futbolcularız ve bununla yaşamayı öğrenmeliyiz. Souza ve Topal konuşuluyor ama Valbuena ve ben de iyi anlaşıyoruz. İyi bir grubuz. Bir teknik direktörümüz var 11 oyuncuyu oyuna sürecek. Futbolun içinde olan karar mekanizması aramızdaki ilişkiyi etkilememeli. Taraftarlar, insanlar konuşuyor ama bizim aramızda sorun yok burada olmaktan ve takımın parçası olmaktan mutluyuz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aatif Chahechouhe Fenerbahçe Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

SSK EMEKLİSİ:

yok istediğin parayı mı alamıyor , yoksa mesaj mı veriyorsun birilerine . . . Bak bakalım birileri üç kuruş fazla versin bir dakika dururmusun orada

5
3
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

aaatıf lütfen sivasspora gel lütfen bak seni çok özledik

5
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Bu oyun lig sonuna kadar 11 kişi ile oynanmıyor. . Transfer yoksa tabiki kalsın . . Sanal ortamda oynadığınız futbol ile alakası yok . . . .

2
0
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Sende git artik!

0
1
yanıtYanıtla
Fb:

Aatif kardesim iyi futbolcusun ama saha da ne yaptigini anlamak biz fb traftari icin zor . Futbol kaliten ust duzey kulupler icin ortalamanin altinda . Biz bu sene kanser olmak istemiyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
52/1Afyonlu:

başka tak. aldğı parayı verirmi versinler aldığının üstünde para bakın nasılgidiyor köfte oğlu yahu insanlarıda kandırıp heramparaalmasını okadar seviyorlarki yuh yuh larolsun böyle kafalı topçulara?sana şü takıma git derse seve seve gideceksin orada olmuyorsun taktiğe uymuyorsun ama sakızgibi yapışıp gelsin HERAMPARALAR GELSİNDE YATAYIMDA OYNAMAYAYIMDA GELSİN HAKMI ETDİN HERAMPARA O YAA SENDEN YAA O PARAYI YİYENLERDEN ÇIKAR AMA ANLAYAMZSIN???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title