Haberler

Şehit Emniyet Müdürünün Babası: Üzgünüm Ama Ülkem İçin Seviniyorum

ANKARA'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığı'nın 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde bombalanması sonucu şehit olan Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın babası Ramazan Baysan, oğlunu çok özlediğini söyledi.

ANKARA'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığı'nın 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde bombalanması sonucu şehit olan Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın babası Ramazan Baysan, oğlunu çok özlediğini söyledi. Oğlunun gözünün önünden gitmediğini belirten Baysan, "Çok üzgünüm; ama ülkem için çok da seviniyorum" dedi.

Düzce Şehitliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ziyaret edilerek, dualar okundu. Darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nın bombalanması sonucu şehit olan Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın kabri ile ailesinin evi de ziyaret edildi. Ziyarete Düzce Valisi Zülkif Dağlı, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve daire amirleri katıldı. Şehit Ufuk Baysan'ın babası Ramazan Baysan, oğlunu çok özlediğini belirterek, "15 Temmuz, ülkemizin son dönemde yaşadığı en hain, en kötü günlerden biridir. Bir grup insanın, ülkeye bu ihaneti yapabileceği, teşebbüs edebileceği tahmin edilemezdi. İnsanlık dışı ihanetin bundan büyüğü olamaz. Bir insan emniyetiyle polisiyle siviliyle beraber çay içtiği komşusuna nasıl silah çeker, nasıl başkaldırır? Ben diliyorum ki ülkemiz böylesi bir gün daha yaşamasın. Gerçekten rezil ve çok adice bir kalkışmaydı; ama inanıyorum ki hepsi belalarını bulacaklar ve bulmaya başladılar" diye konuştu.

'HEP GÖZÜMÜN ÖNÜNDE'

Oğlunun gözünün önünden gitmediğini kaydeden Ramazan Baysan, "Adalet mutlaka yerine gelecek ve cezalarını verecek. Bütün içtenliğimle söylüyorum; günde 10 defa, 50 defa gözümün önüne gelmediği dakika yok. Sabah kalkıyorum, o gözümde. Sabah, öğle, akşam, yatsı hep gözümün önünde. Müthiş bir duygu, nasıl ifade edeyim? Çok üzgünüm; ama ülkem için çok da seviniyorum. Bu iki taraflı bir durum. Ayrıca ben yıl dönümü nedeniyle şehit olan, yaralanan, sağ kurtulan bütün gençlerimizin annelerine, babalarına, sevgilerimi ve selamlarını gönderiyorum. Hepsinin başı sağ olsun, kalan gazilere Allah şifa versin" dedi.

- Zce

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özel Harekat Daire Başkanlığı 15 Temmuz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
title