Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonluğu Antalya'da Taçlandı

Antalya Galatasaraylılar Derneği, kulübün 21'inci şampiyonluğunu kutladı. Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, değişik illerden dernek başkanları ve dernek üyeleri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Gökmen Güzel, günün ayrı anlam ve önemi olduğuna dikkati çekti. Başkan Güzel, "Hatırlarsanız 2015 yılında bir kutlama organizasyonu düzenlemiştik. Sonraki 3 yıllık dönemde çektiğimiz sıkıntıları hepiniz biliyorsunuz. Geçen yıl Temmuz ayında yine burada hep birlikteydik. Mustafa Cengiz başkanımız da bizimleydi. O gün Mustafa Cengiz başkanlığında şampiyon olacağımızı söylemiştik. Çok şükür bunların hepsi gerçekleşti. O yüzden çok gururlu ve mutluyuz" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ise üçüncü kez Antalya'da futbolseverlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. "Antalyalılar çağırınca hemen geliyorum" diyen Mustafa Cengiz, "Eğer medya iletecekse, buradan diğer derneklerden de binlerce kez özür diliyorum. Kendi memleketime de buraya geldiğim gibi günübirlik gidip geldim. Biraz önce havalimanından indim, saat 24.00'de de dönmek zorundayım. Neden zorundayım? Evde beni tehdit eden biri yok. Sadece beni tehdit eden, sizlere olan yükümlülüğüm. Sizlere borcum. Biz bu emaneti sizden aldık. Bunun için de bu emaneti sonsuza kadar onurla, şerefle, sonsuz şampiyonluklara kadar sürdüreceğiz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Gökmen Güzel, Başkan Mustafa Cengiz'e plaket verdi.

SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Gecede Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı forma kura çekilişi ile sahibini bulurken, şampiyonluk kupasına gemide tur attırıldı.

Kutlamalar devam ederken gemide üzerinde fotoğraf ve iki yüzüğün bulunduğu 'Benimle Yaşamak İçin Değil, Beraber Yaşlanmak İçin, Benimle Evlenir misin? Tuğba'm' yazılı pankart açıldı. Ardından sahnenin önüne çıkan Erdi Cura, Tuğba Gençler'e evlenme teklif etti. Genç adam 'evet' yanıtını alınca cebinden çıkardığı alyansı Gençler'in parmağına taktı. Büyük sevinç yaşayan çiftin mutluluğunu gemidekiler de paylaştı.

Sekreter Tuğba Gençler'e evlilik teklif eden satış temsilcisi Erdi Cura, sevgilisine Galatasaray taraftarı önünde evlilik teklifinde bulunmayı uygun gördüğünü belirterek, "Buradan yine herkesin önünde Tuğbamı mutlu edeceğime dair söz veriyorum. Başkanımız Mustafa Cengiz'e de 29 Temmuz'daki düğünümüz için davetiye verdik. Kendisi de fırsat bulursa geleceğini söyledi" dedi. Tuğba Gençler ise böyle bir evlilik teklifi beklemediğini belirterek, "Evet sürpriz oldu. Şaşkınım hala. Beklemiyordum. Onunla bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum. Onu çok seviyorum" diye konuşu.

Şampiyonluk pastasının kesilmesinin ardından sahneye çıkan şarkıcı Ömür Gedik, performansı ile davetlileri coşturdu. Ardından Brezilyalı samba dans grubu, gösteri yaptı.

"TRANSFER OLUNCA KAP'A AÇIKLARIZ"

Gecenin sonunda transferle ilgili Başkan Mustafa Cengiz, "Transfer olunca KAP'a açıklarız. Hiç merak etmeyin. KAP'a bildiririz" karşılığını verdi. Bir soru üzerine, Antalya'nın kendisine uğurlu geldiğini belirten Başkan Cengiz, şöyle konuştu:

"Antalya hem ülkemizin çok önemli bir coğrafyası, hem de Galatasaray camiasının çok değerli bir parçası. Burada gördüğümüz ilgi ve bize gösterilen sevgi, üzerimizdeki sorumluluğu, yükü artırıyor. Çünkü biz manevi bir misyon peşindeyiz. Biz inşallah camiaya layık oluruz. ve inşallah camiayı hak ettiği doğru, haklı şampiyonluklara ulaştırırız. Amacımız bu."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Başkan Mustafa Cengiz'in konuşması

Başkan Cengiz'e, Başkan Güzel'in plaket vermesi

Başkan Mustafa Cengiz'in açıklamaları - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title