Haberler

Karamanlı 15 Temmuz Şehidi Dualarla Anıldı

KARAMAN'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında il protokolü 15 Temmuz şehidi Muhammet Yalçın'ın ailesini ziyaret etti.

KARAMAN'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında il protokolü 15 Temmuz şehidi Muhammet Yalçın'ın ailesini ziyaret etti. Şehit Yalçın'ın kabrinde dualar okundu.

Karaman'da 15 Temmuz Demokrasi Bayramı ve Milli Birlik günü kapsamında il protokolü, şehitlik ziyaretinin ardından 15 Temmuz günü küllüye önünde F-16'ların attığı bomba sonucu şehit olan Muhammed Yalçın'ın Kazımkarabekir ilçesindeki evini ziyaret etti. Ziyarete Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Ak Parti Milletvekilleri Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser, CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Ak Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er ve protokol üyeleri katıldı. Evin önünde okunan Kuran-ı Kerim tilaveti sırasında  şehit babası Selahattin Yalçın gözyaşlarını tutamadı.

Duaların ardından baba Selahattin Yalçın, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ve Karaman Valisi Fahri Meral'e, Ak Parti Karaman İl Başkanı'nın kendisini makamından kovduğunu söyledi. Bu sırada Vali Meral'in koruması da şehit babasına, "Burası yeri değil ağabey, bak basın da çekiyor" dedi. Vali Meral ise "Bu özel bir konu" dedi. "Olsun çekebilirler" diyerek konuşmasını sürdüren şehit babası Selahattin Yalçın, "Ben il başkanının yanına ziyarete gittim. İl başkanı 'Başkan yardımcısının yanına git' falan diyerek beni hiçe saydı. Ben artık bunlara hakkımı helal etmiyorum. Ben bir daha artık oraya gitmiyorum, gitmeyeceğim. Allah, Tayyip Erdoğan'a benim ömrümden ömür versin. Ben her zaman onun peşindeyim. Ben oraya onlardan bir şey istemek için gitmedim. Ben ne para istedim ne pul istedim. Resmen beni kovdu. Ben şehit annesi babası olarak ziyarete gitmişim keşke gitmeseydim de bunlarla karşılaşmasaydım. Yeri değil ama ben geçtiğimiz çarşamba gününden bu yana uyuyamıyorum çok zorumuza gitti. Bunları siz de bilin sayın vekillerim" dedi.

Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ise "İl başkanımız adına ben sizden özür diliyorum" diyerek, şehit babasını teselli etti.

Karaman Valiliğince hazırlanan Şehit Muhammet Yalçın'ın fotoğrafı bulunan duvar saati Vali Fahri Meral tarafından aileye hediye edildi.

Şehit babası Yalçın, duvar saatindeki oğlunun fotoğrafını öperek, "Oğlum seni bu vatan için verdik. Bu vatana canımız feda olsun" diyerek, gözyaşı döktü.

- Karaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

15 Temmuz Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title