Haberler

    Belçikalı Doktor: Schumacher'in İyileşme Şansı Çok Az

    Güncelleme:

    Belçikalı ünlü nörolog Laureys, "Büyük rehabilitasyon uğraşlarına karşın Schumacher'in gelişimi çok yavaş, durumu zor. Zaman bize karşı işliyor. Schumacher'in tamamen iyileşme şansı çok az." dedi.

    Belçikalı ünlü nörolog Steven Laureys, eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili açıklamalar yaptı, yıldız isim için iyi haberler beklenmemesi gerektiği uyarısında bulundu.

    Fransa Alpleri'nde 4.5 yıl önce geçirdiği kayak kazasının ardından yarı bitkisel hayatta rehabilitasyon sürecini sürdüren yıldız pilotla ilgili umut veren ifadeler kullanmayan Laureys şunları söyledi:

    "ANCAK KISA SÜREDE İYİLEŞME MÜMKÜNDÜ"

    "Michael Schumacher medikal açıdan artık komada değil. Koma en çok birkaç hafta süren bir süreç. Komadan çıkıp da iyileşmek ancak kısa bir zaman içinde mümkün olabiliyor. Beyin bu tamiratı bir yılda veya daha uzun sürede de yapabiliyor"

    Belçikalı Doktor: Schumacher'in İyileşme Şansı Çok Az

    "SCHUMACHER'İN TAMAMEN İYİLEŞME ŞANSI ÇOK AZ"

    "Ancak büyük rehabilitasyon uğraşlarına karşın Schumacher'in gelişimi çok yavaş, durumu zor. Schumacher'inki gibi ciddi vakalarda, beynin bu kadar tahribata uğradığı durumlarda entelektüel iyileşme olası değil. Zaman bize karşı işliyor. Schumacher'in tamamen iyileşme şansı çok az."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Micheal Schumacher Formula 1 Fransa Spor Haberler

    500

    Yorumlar (32)

    LEBLEBİ:

    İBRAHİM TATLISES KAFASINA KELEŞ MERMİSİ YEDİ ADAM AYAKLANDI ŞARKI SÖYLEDİ. BU ADAM SENELERCE İYİLEŞEMEDİ. BENİ TÜRK DOKTORLARINA EMANET EDİN. . GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

    66
    14
    yanıtYanıtla
    ÎNANÇ SAMÎMÎYETÎ:

    Leblebi yiys yiye kafa tahribata uğramış. Doctorale sadece vesile sebebtirler. Şifzyı veren sadece YÜCE ALLAH''tır. Dünyanın en uzman, tecrübeli ve meşhur doktoru bile ilgilense herşey YÜCE ALLAH''ın dilemesiyle olur. Bırakın bu doktor övme ayaklarını, yarışını.

    yanıt0
    yanıt1
    cihan:

    ibrahim tatlıses de Almanyada tedavi gördü leblebi

    yanıt0
    yanıt0
    bayram:

    iddiaYaris arabalrin ardinda cok büyük paralar dünüyor. . . önce kumanda yöntemler ile yilarca halki kandirarak schumacheri birinci pilot yaptiler, baktilariki bir kesim olayin kirli yüzünü gürüyor. . schumacheirn isini bitirdiler!soru su alman derin devlerin elmanlari heryapinin icinde örgütlenmislermi?Almanya olan cinatyetler ucak düsürmeler türklere suikastler bunlar hepsi olayin resmin bir parcasimi?

    2
    33
    yanıtYanıtla
    ESNAF:

    FETÖYÜ ÜLKEYE SOKAN ADAMA TAPIN SİZ TAPIN OLAN O GÜNAHSIZ ERLERE OLDU BUNLARIN HESABI ÖTEKİ DÜNYADA

    9
    23
    yanıtYanıtla
    vatandaş:

    konuşacak bir haber bulmuşsun :D

    yanıt2
    yanıt2
    misafir:

    Buraya yorum yazan saygıdeğer arkadaşlar, lütfen Türkçe yazı yazma kurallarına uyalım.birde yorumunuzu yazdıktan sonra okuyun, sizce etik mi?

    15
    10
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    DÜNYADA EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM VAKAA LARDAN BİRİSİDİR BU OLAY , BİR ZAMANLAR DÜNYANIN EN ÇOK KAZANAN SPORADAMI YILLIK 300. 000. 000 MİLYON DOLAR KAZANAN ADAMIY DI ŞİM Dİ NE HALLERDE . RABBİM NE VERİR SE HAYIRLISINDAN VERSİN .

    25
    0
    yanıtYanıtla
    Halil YILMAZ:

    Gunahtir zamaninda fisini cekselerdi bence bu kadar aci cekmezdi

    5
    19
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazınade:

    reisden dünya kupasını istiyoruz süresi bitmeden bu işi halledebilir

    7
    16
    yanıtYanıtla
    Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title