Haberler

Beşiktaş, Hazırlık Maçında CSKA Moskova'dan Fark Yedi: 4-1

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, CSKA Moskova'yla yaptığı maçı 4-1 kaybetti.

Avusturya'daki hazırlık kampındaki ilk maçında Shakhtar Donetsk ile golsüz berabere kalan Beşiktaş, ikinci sınavında Rusya'nın güçlü temsilcisi CSKA Moskova'dan fark yedi: 1-4.

BEŞİKTAŞ SAVUNMADA BÜYÜK HATALAR YAPTI

Maça hızlı başlayan siyah-beyazlı takım, 8. dakikada Tolgay'ın müthiş füzesiyle üstünlüğü yakaladı: 1-0. Özellikle savunmada büyük hatalar yapan Beşiktaş, 16'da Fedor ve 27'de Astemir'in gollerine engel olamadı ve ilk yarıyı 2-1 mağlup tamamladı.

MITROVIC KENDİ KALESİNE ATTI

53'te Mitrovic kendi kalesine gol atınca skor 3-1'e geldi. 75'te Efremov maçın skorunu ilan etti: 1-4. Beşiktaş, Caner'in direkten dönen topunun ardından Gökhan Gönül ve Larin'le yakaladığı çok önemli 2 pozisyonu da değerlendiremedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Shakhtar Donetsk Avusturya Beşiktaş Moskova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Celil:

Yense de Yenilse de Yine de BJK

2
6
yanıtYanıtla
ZUHAHAHA:

ALLAH DAHA BETER ETSİNN VİDAA 50 MİLYÜÜNN EUROOO MUHAMMED SALAHI İSTERİKKK HAA :) :)

3
3
yanıtYanıtla
PERFECT OTO:

VİDA BİZDE HALA 2, 75 :) KARDEŞŞŞ ÇOOOK GÜLDÜMM SESLİ GÜLDÜM YORUMUNA

yanıt3
yanıt1
Blade:

2 yasindaki cocuk beyinliler ; yenşen de yenilşen de en buyuk şenşin bij şeni renkleyini şevdik ühü ühü. Sinir oluyorm bu gerzeklere. adamlar catir catir milyon dolarlari ceplerine indiriyor 100 yilda kazanamayacin parayi adam 1 yil yata yata kazaniyor mesela pektemek.. Hala bij şeni iyi gunde şevmedik falan beynsizler ordusu

3
3
yanıtYanıtla
fc:

bazıları gibi küçük takımlara dağılmasınlar diye kendilerini büyüklerle deniyorlar işte

1
2
yanıtYanıtla
Ayşe:

Maşallah mitrovic rakip takım adına sahada sana ödenen bonservise aciyorum yazıklar olsun sana milli takımada alinmadin

2
0
yanıtYanıtla
DÜRÜST OLUN VAN LIYAM:

DAHA BU HİÇ EL AYAK SPORCULARLA DAHA ÇOK REZİL OLUNUR

1
1
yanıtYanıtla
Fabri nin kafası:

''Fulham beni alır mı acaba ?? Hay böyle defansın!!''

1
0
yanıtYanıtla
Bjkli:

Yazıklar olsun..takımdaki bütün iyi futbolcuları satarsan böyle olur.

0
1
yanıtYanıtla
SARIŞIN FENERLİ:

DAHA DURUN BUNLAR İYİ GÜNLERİNİZ BE-JE-KE. . . .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title