Haberler

Fatih Terim, Darp Raporu Alan Kebapçı Selahattin'i Hedef Aldı

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kebapçı Selahattin ile yaşadığı kavgayla ilgili, "Ben sustukça birileri benim yerime konuşur oldu." dedi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Instagram TV'de A Milli Takım'da yaşadıklarıyla ilgili konuştu. Terim, 'Kebapçı Selahattin'le kavgasına da değindi.

"OLAYLARIN AKIŞINI İYİ OKUYUN"

"Galatasaray ve A Milli Takım'dan ayrılışlarım birbirinden bağımsız olaylar. Burada önemli olan süreci iyi okumak. Yani o sürece biz nereden geldik. Olayların akışını iyi okuyun, bence yeter. Tüm bu yaşatılanlar beni daha çok hırslandırdı. Ne yazık ki ülkemizde bilmeyen insanlar zaman zaman akıl sınırlarını zorlayabiliyorlar."

"Örneğin karşılanmamış talepleri olanlar, beklentilerine göre taraf seçenler, varlığımızdan rahatsız olup kendi önünü açmak isteyenler, kraldan çok kralcı olup nasıl olsa kral böyle ister diyenler... Nasıl daha ileri giderim, nasıl gündeme gelirim diye sıraya girenler, üstündeki çamur fazla gelip biraz da başkasıyla paylaşmak isteyenler, yanılsama duygusunu yaşam biçimi haline getirenler..."

"BU SÜREÇTE HAKSIZLIĞA UĞRADIM"

"Bu saydıklarımı isim vererek de yapabilirdim ama kendi ağzımla tekrar gündeme getirmek istemiyorum. Bana yakışmayacağını düşünüyorum. Nasıl olsa üzerine alınanlar vardır. Zor bir süreç miydi? Evet, zordu! Ben hayatımın hiçbir döneminde hayat davalarımı kolay kazanmadım. Ama bu süreçteki gibi haksızlığa, manipülasyona ve kuralsızlığa da uğramadım."

Fatih Terim, Darp Raporu Alan Kebapçı Selahattin'i Hedef Aldı

"KENDİ ADIMA DERS ÇIKARDIM"

"Ben sustukça birileri benim yerime konuşur oldu. Televizyona çıkıp atıp tutanları, mahkeme salonlarında sundukları darp raporları gibi... Bu nedenle ne yaşadıysam ben yaşadım. Hiç hata yapmadım dersem yanlış olur. Ama ben kendi adıma ders çıkardım."

"Sorumlu olduğunuz iş kendi duygu düşünceleriniz kadar başkalarının düşüncelerini de yönetmeyi gerektiriyor. O nedenle her zaman olduğu gibi unutmayacağım. İzleri hala bende saklı olan travmalarımı bir kenara bırakacak olgunlukta ve tecrübedeyim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Instagram Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Selim akpli:

Aldığın paralar zıkım haram olsun para şımarığı

8
17
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

madem dövdüm diyorsun adam gibi arkasında duracaksın. medyaya gelince dövdüm mahkemeye gelince dayak yedim diyorsun. kıvırma kebabçı kıvırırlar.

13
2
yanıtYanıtla
ender han:

kibir kibir kibir başka bir şey göremiyorum bu adama baktıkça

4
1
yanıtYanıtla
adsız:

utanmaz adamlar çocuk gibi kavga ediyorlar birde övgü bekliyorlar utanmazlar

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kral adamsın Fatih Terin, kıskananlar çstlasın. . .

1
1
yanıtYanıtla
realist:

aklı başında olanlar belli ey bilincli olamadan taraflılık fanatikli ile olaylara bakanlar terim davasında diyorum haklı olayı başlatan kendi deyil sizlerin aileside sizin kadar değerli ise susun federasyon başkanı tüpcü lobiçilerin gazına gelmiş bunudamı ayıramıyosunuz da terimi eleştitiyorsunuz cahil fanatikler

1
1
yanıtYanıtla
Raco:

Iyiki varsiniz surviver bitti.2018 dunya kupasi iki kez yendigimiz hirvatlar final oynadi oda bitti.eeeeee simdi ne yapacagiz eski defterleri karistiracagiz ha ha ha ha ha.olay yargida rahat birakin adamlari.herkes isine baksin arkadaslar

1
0
yanıtYanıtla
AAAAAAAAAAAAA:

70-80 yıllık şu geçici dünyada insanların bu kadar fırıldaklık yapmasına şaşırıyorum. . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title